A politikusoknak miért nem kötelező az oltás?
Ja és köszi hogy offolod a kérdést. Meg kérdés alapján már hazudok meg minden.
Amúgy a szakmámba se tudok linkelni forrásokat, hogy mit miért és hogy csinálok, mégse zavar senkit.
"Én egy olyan állításról sem tudok ami ?-el végződik."
Ez egy összetett mondat, aminek első tagmondata egy állítás, a második pedig egy (egyszavas) kérdés.
Hiába van a végén kérdőjel, az első tagmondat állítás. A másodikban sem arra kérdezel, hogy más is így tudja-e (az állítást elbizonytalanító kérdés), hanem az állításra rákérdezel, hogy miért van így. Tehát az első tagmondatot tényként kezeled.
De nagyon profin tudsz hazudni, szemmel láthatóan jól kiképeztek a megbízóid erre. Ez megy itt a politika rovatban MINDKÉT (!!!) oldal részéről: sorjáznak a kérdésbe ágyazott állítások, amelyek rágalmazások és hazugságok.
Igen, még mindig ez a legjobb tudomásom, mivel ez az egyetlen információm amit tudok erről. Sehol nem írtam hogy ez kőbe van vésve, hanem, hogy a legjobb tudomásom szerint.
Még mindig ez az egyetlen infóm.
De hát úgyis hazudok nem? Tökmindegy ha így kérdezek már hazugság, akkor csinálj amit akarsz, veled nem tudok foglalkozni, talán valaki válaszol, aki megérti amit írtam, szerinted hazudok, szerintem meg direkt offolod mert gondolom Fideszes vagy és fáj a kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!