Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy fiatal felnőtt korú...

Ha egy fiatal felnőtt korú (22) gyermek az otthonában nem jön ki sem a testvéreivel, sem az anyjával, milyen lehetőség van " kirakni" ? Az albérletet a gyermekeit egyedül nevelő anya fizeti, a lakcímkártyán nem szerepel.

Figyelt kérdés
A sok háborùság különösen ártalmas az öccsei lelkiállapot árnak nem lévén külön többször meg lett kérve, de hajlandó elköltözni. Az említett legidősebb károkat okoz amikor "idegbe jön".
2021. dec. 6. 02:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy 2 - és írta, szerettem volna vinni, de hallani sem akart róla, évekig próbáltam meggyőzni, hogy az az ő érdekében van, és nem ciki. És igen, attól tartok hogy ha kizârom balhézik, és mivel szeretem és nem akarok örökre haragban lenni, vagy komolyan ártani, nem szívesen vonnám be a rendőrséget. De lehet az lesz a végső megoldás.Családsegitő pszichológusával beszélgetek, mert a legkisebb testvére "nagyon elkeseredett" Köszönöm a válaszokat segítettetek. Jogi tanácsot nem kaptam, de pszichológus szerint is mennie kellene, mert mérgező ez a helyzet.
2021. dec. 6. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11# Ezen a problémán a jog nem tud segíteni. Hiába költöznél el titkos új címre, a kistesóktól hamar megtudná. Ha lecseréled a zárat a kistesók ha nem vagy otthon beengednék.

Ő a viselkedésével akar haragot és komolyan ártani akar nektek. Nyugodj meg, ő 22 évesen felfogja, hogy a kistesói kikészülnek a cirkuszoktól, csak szarik bele, magán kívül gondolom nemigen érdekli senki. Max. úgy csinál néha, hogy legyen hol laknia. Nézd, ő már felnőtt, neked kötelességed a még rászoruló kisebbeket maximális minőségben gondozni, köteles vagy magadat is olyan állapotban tartani, hogy ezt tenni tudd. A 22 évesednek nincs helye a környezetedben, ráadásul már felnőtt.

Mennyi pénzt tudnál összeszedni? A gyerek apja, esetleg a kisebbek apja -ha nem ugyanaz, nagyszülők, testvéreid tudnak-e segíteni? Bérelj egy szobát a 22 évesnek, 1-2 hónapra előre kifizeted, így el tud indulni. Kérsz rá távoltartásit, lecseréled a zárat. És erős maradsz, nem csinálsz sqqet a szádból amikor menne vissza mézes-mázosan, vagy akár bőgve. Ha ugyanis ez így marad biztos, hogy lesz vesztese a történetnek, csak nem mindegy, hogy ki. Nyilván a 22 éves akit ebből a helyzetből először ki kell ejteni, gondolom ez világos.

2021. dec. 6. 18:21
 13/15 anonymousreview60 ***** válasza:
"szerettem volna vinni, de hallani sem akart róla" A kiskorút sem sikerült elvinni oda? Miért? Ezt nem ő dönti el.
2021. dec. 6. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
13- As írtam, hogy a kiskörú jár, elvittem, de az is nagyon nehéz volt, mert azt hiszik az nyomiság. Egy apától vannak, házasságban születtek, 14 évig voltam házas, 10 éve váltam el az apa beleszeretett valaki másba, egyedül nevelem őket.
2021. dec. 7. 00:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért nem megy a gyerek randalírozni a papához?
2021. dec. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!