Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az ELO megszűnése után szabado...

Webnyelv kérdése:

Az ELO megszűnése után szabadon digitalizálhatók és csereberélhetők az onnan vásárolt tananyagok?

Figyelt kérdés

Egy éve megszűnt az ELO. Korábban komplett tanfolyami anyagokat lehetett onnan rendelni, aminek költsége is volt. Most, hogy már megszűnt az ELO, legális-e az anyagaikat netre feltölteni és másokkal megosztani, letölthetővé tenni?

Az ELO munkatársai már nem érhetők el sem mailben, sem telefonon. A korábbi tanulóiknak, akiknek félbemaradtak a kurzusaik, van egy felület, ahol be tudnak lépni, de már ott sem érhető el semmilyen tananyag.

2021. dec. 5. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet szabadon közzétenni.
2021. dec. 5. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként miért nem? Hiszen a cég nem létezik már, így nem lehetne ezzel károsítani, és már sehonnan nem vásárolhatók meg ezek a tananyagok, és valószínűleg a jövőben sem lesznek megvásárolhatók.
2021. dec. 6. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni, kik a jogutódok, ugyanis a szerzői jog attól még él, hogy a kiadó befejezte a működését.
2021. dec. 6. 13:44
 4/4 anonim válasza:
Nekem a hanganyagra lenne szükségem angol középhaladóhoz, mert meg van az egész, megvettem évekkel ezelőtt, de a hanganyagokat már nem találom, a kapott linkek nem működnek. :/ Ezek szerint nem is tudom megszerezni hozzá, hogy megcsinálhassam?
jan. 26. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!