Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 14éves lánnyal lefeküdhetek...

14éves lánnyal lefeküdhetek úgy, hogy ha ő bele egyezik?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21éves vagyok, és az elmult napokban megismerkedtem egy lánnyal, akinek én nagyon be jövök, és ő is nagyon jól néz ki... fiatal tudom, de én úgy tudom, hogy 14éves csajjal már lehet csinálni, abban az esetben, ha ő bele egyezik.

Ez mennyire igaz? Van valami kiskapu, amitől tartanom kellene? Vagy rosszul tudom, és 14éves lánnyal még nem szabadna?

Ha esetlegesen beleegyezik, és végül feljelent azzal, hogy már pedig ő nem egyezett bele, akkor hogyan tudnám bizonyítani azt, hogy bele egyezett? Ha mondjuk messengeren beszélném meg vele, hogy szeretné e, akkor elfogadják bizonyítékként a messengeren le bonyolított beszélgetésünket?

Valamint mi az amit kaphatok?

Mármint ha esetlegesen mégiscsak fel jelent, és nem sikerül bizonyítanom azt, hogy bele egyezett, akkor milyen büntetést szabnak ki rám? Mit kaphatok érte?

2021. dec. 5. 17:56
1 2
 1/20 anonim válasza:
29%
Pedofil fasz
2021. dec. 5. 18:02
 2/20 anonim ***** válasza:
40%
Irigyellek.
 3/20 anonim válasza:
16%

Bele

21f

4/20 anonim ***** válasza:
55%

Igen. Ha elmúlt a 14. szülinapja, lehet.

Védekezzetek!

2021. dec. 5. 18:04
 5/20 anonim válasza:
69%
Igen.
2021. dec. 5. 18:06
 6/20 anonim válasza:
64%

Hallod ha még egyszer leírod, hogy 'bele egyezik' én leszúrom magam...

Nyugodjál le, 14 éves kor felett szabadon szexelhet.

Ha 30 éves lenne, akkor is kitalálhatja utólag, hogy nem egyezett bele. Ilyen szempontból a kornak nincs jelentősége. Ha feljelent valaki, akkor nem neked kell bizonyítani az ártatlanságod, hanem neki kell azt, hogy bűnös vagy. Márpedig ha nem vagy az, akkor nem fogja tudni bizonyítani.

Ha már dugsz, legalább annyi eszed lehetne, hogy ilyenekkel tisztában vagy. Legalább védekezni tudod hogy kell?

2021. dec. 5. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Én a szülei helyében agyonütnélek
2021. dec. 5. 18:10
 8/20 A kérdező kommentje:

Feltételezem téged nem a logikai észjárásod miatt szeretnek az emberek.

Nézd, te azzal tisztában vagy, hogy mi célt szolgál ez az oldal?

Segítek egy kicsit...

Rá kérdezhetünk itt olyan dolgokra amikkel nem vagyunk 100%-osan tisztában...

Ha ezzel valami problémád van, akkor nem kötelez senki és semmi téged arra, hogy ezt az oldalt használd... ha valami bajod van azzal a kérdéssel amivel én nem voltam 100%-osan tisztában, akkor akár nyugodtan tovább is görgethetnél.

Mellesleg 16nővel voltam ezidáig együtt, de ez az első alkalom, hogy 18évesnél fiatalabról van szó... ebből ki következtethető, hogy tudom hogyan kell védekezni... és szoktam is... felelősségteljesen élem az életem, és pont ezért tettem fel eme kérdésemet is... hogy 100%-osan biztos legyek azzal, hogy mikor mit csinálhatok, és hogyan. A szülőktől nem igazán szoktam tartani, a 6éves krav maga, valamint a 194cm 102kg testalkatom segítségével gond nélkül meg tudom magam védeni...

Viszont a testalkatom és a harci tudásom nem véd meg a rendőröktől, pont ezért akarok tájékozottabb lenni.

2021. dec. 5. 18:17
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Én feljelentenélek simán
2021. dec. 5. 18:24
 10/20 anonim válasza:
3%
A legtöbb ekkor kezdi vagy hamarabb
2021. dec. 5. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!