Mit kapni hogy egy gyerek kés hozz iskolába?
Figyelt kérdés
Emlékzem hogy 8-adikban behozott egy fadecase csgo-s karambitot kés,csak mutogatta hogy neki van stb stb..
Na,de az kérdés,hogy HA én beköptem volna az tanárnál,akkor mit kaphatott volna?
#kés,fegyver,iskola
2021. dec. 4. 10:33
1/8 anonim 

válasza:

A retardált szülei biztos értetlenkedtek volna, hogy miért baj.
2/8 A kérdező kommentje:
1
Hát,kontrékan semmit se csinált vele,csak dobozban meg úgy csak mutogata milyen cool kése van,de n em kell túl gondolni,senkit se ijeszgetet,se fenyegetet..
De mit kaphatott volna ha beköptem volna?
2021. dec. 4. 10:39
3/8 anonim 

válasza:

Semmit, mivel a tanár nem értette volna mit beszélsz. Mi sem értjük.
4/8 anonim 

válasza:

Kapni nyelvtan könyv, aztán vágni vele fejbe, aztán enni banán.
5/8 A kérdező kommentje:
3-4-es
Nem beszólás kértem..
Na,legytek jó fejek,vagy menjetek az picsába!:)
2021. dec. 4. 16:18
6/8 A kérdező kommentje:
6
Láttom hogy nagyon értelmes vagy,te f...
2021. dec. 4. 16:51
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy miért kwll szemétnek lenni?
Egy ártatlan kérdés tettem föl,és még be kell szólni..
Gratuálok..
2021. dec. 4. 17:23
8/8 anonim válasza:
Az én osztálytársam egyszer hozott kést a suliba, eleinte csak nekem meg a haverjainak mutogatta, aztán már az udvarra is kivitte, ott pedig a más osztályban lévők be is köpték, kapott egy rovót, meg egy elég nagy ordítozást az ofővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!