Ha a munkáltatóm -egy adott tankerület- fizetés nélküli szabadságra küld a kötelező oltás megtagadása miatt, megteheti-e azt, hogy miután visszajönnék, kirúg és a helyettesítő tanárt tartja meg?
Határozatlan idejű munkaszerződésem van, amiben nincs benne semmilyen oltásos szöveg.
Attól tartok, hogy bosszúból esetleg kirúgnak, ha pár hónap múlva visszakerülök.
Nem szeretném részletezni azt, hogy miért nem oltatom be magam jelenleg, sem vitatkozni erről.
Utolsó, köszönöm. Közben sikerült jogásztól megkérdeznem.
Rájöttem, hogy nagy hiba ide kiírni bármit is. Csak tudod az ember kapálózik, kapaszkodik minden fűszálba, de most megtanultam, hogy ez a fűszál szaros, nem érdemes hozzáérni.
8# A kérdésben benne van a válasz számodra: "miért nem oltatom be magam JELENLEG".
Apropó vissza sem mentem, én mondtam fel:DDD
Rájöttem,hogy létezik világ az oktatáson kívül is, ahol pl.a főnök névnapodra ajámdékot hoz:) és nem kell folyamatosan reszketni és nem fárad el az ember olyan szinten, hogy hazamegy és összeroskad egy székbe amiből már csak lefeküdni áll fel.
Szóval kedves kollégák, lehet bátran próbálkozni! Meg fogjátok tudni állni a helyeteket bárhol!
Majd ha akkora tanárhiány lesz, hogy a szülők fognak kimenni tüntetni (vagy már az is megtörtént...?) akkor hátha rájönnek h valamit elk_rtak ezek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!