Mit kaphatok ha sima gáztöltény helyett,petárdát rakok bele az gázpisztolyomban?
Figyelt kérdés
Mivel gondoltam hogy azért egy petárda nagyot szól,plusz annyiból jó hogy azért nem kis nyomott hagyna.
Milyen jogi büntetést kapnák ha sima gáztöltény helyett petárdát raknák bele?
#gázpisztoly,gáz-pisztoly,gázriasztó-fegyver,fegyver, petárda
2021. nov. 23. 19:23
11/18 anonim válasza:
Te a gáz pisztolyhoz kapható rakétára gondolsz?
12/18 A kérdező kommentje:
11
Igen..
2021. nov. 25. 18:39
13/18 Jake Paul válasza:
Nem jól tudod, a petárda sosem legális ? A petárda már rég legális p1 kategóriában vadriasztóként szinte már rengeteg magyar tűzijáték bolt is kínálja mint a dirr durr és hasonlók kedves 10 es :) A petárda már legális vad riasztásra.
14/18 Jake Paul válasza:
Mivel gondoltam hogy azért egy petárda nagyot szól,plusz annyiból jó hogy azért nem kis nyomott hagyna.?
Kreténség lenne fiam vegyél dumbum bird bangert vagy pyro knall patronét azt pont erre a célra találták ki az az égi petárda és hatalmasat szól még legális is :) Nézzél videót a dumbum Bird bangeről hidd el tetszeni fog.
15/18 kovpet válasza:
(4) Az 1. pirotechnikai osztály nem foglalja magában az olyan lőpor vagy fémpor tartalmú durranótöltettel ellátott, gyújtószállal vagy dörzsfejjel, és késleltetővel szerelt, nem fémköpenyes pirotechnikai terméket, illetve annak telepet alkotó változatát, amely az esetleges fényhatás mellett elsődlegesen hanghatást kelt (a továbbiakban: petárda), a villanós petárdát, illetve annak telepet alkotó változatát, valamint azokat a durranó borsókat, amelyek 2,5 mg-nál több ezüstfulminátot tartalmaznak.
16/18 Jake Paul válasza:
4) Az 1. pirotechnikai osztály nem foglalja magában ::: BLA BLA BLA Mindenki tudja ezt a hülyeséget én a p1 kategóriáról beszéltem, Amúgy persze hogy az egyes pyrotechnikai osztály nem foglalmagába ilyet csak a kettes meg a hármas a petárda sosem volt játékos termék csak úgy mondanám :)
17/18 anonim válasza:
Egy szép kötést a kezedre.
Mellesleg a petárda minden formája tiltott idehaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!