Van valami jogi akadálya az oltás kötelezővé tételének?
Figyelt kérdés
Ugye Ausztriában kötelező lesz, érdekel, nálunk kötelezővé tehetik-e? Jómagam is be vagyok oltva a 3.-kal is, meg influenzával is. Olyan szempontból jogos lenne, hogy a gyermekkori oltások is kötelezőek. Se nem pártolom, se nem ellenzem a kötelezővé tételt, nem vagyok fanatikus, ne értsetek félre. Pusztán kíváncsiságból érdekel a téma.2021. nov. 22. 23:07
11/14 anonim válasza:
Bele lehet kötni nyilván emberi jogok szabadságjogok stb., de hiába teszik kötelezővé ha akik eddig sem akarták akkor sem fogják beadatni, erőszakkal meg nem fogják beadni, csak szankciókat róhatnak ki rájuk.
12/14 Alex Fly válasza:
@11: nem lehet belekötni. Lásd egészségügyi törvény 56-58.§...
13/14 anonim válasza:
Jajj de imádom ezt a ne lássák el őket dumát.
Basszus, megnéztem a bérlapunkat.Kettőnktől a múlt hónapban vontak le összesen 280 ezer tb-t.
Ketten együtt összesen 63 éve perkálunk az államnak.
Majdnem 30 éves munkaviszonyom van.
Ezalatt egyetlen egyszer sem voltam táppénzen.
Kötelező üzemorvosi vizsgálatra járok,de azt is a munkáltató fizeti,nem a tb.
Minden szűrővizsgálatot maszek alapon vagyok kénytelen megcsináltatni, fogorvos úgyszintén.
Mi a fenéért kéne kizárni akármelyikünket az eü ellátásból?
Az ilyen vélemények után érzem azt,hogy bárcsak olyan rendszer lenne nálunk is,mint Amerikában.
Ha fizetsz ellátnak, ha nem ,akkor meg így jártál..
Aztán megnézhetné itt magát pár ember,hogy mire futná neki.
14/14 anonim válasza:
13. Ez így van. Megnézném ezek a nagy óttakozók mennyiszer vannak táppénzen, mennyit tesznek a saját egészségükért, mennyit mozognak, stb. Undorítóak. Sose voltam táppénzen, sztk-n gyermekkoromban voltam, 20 éve kb. Tényleg az lenne jó, mint Amerikában, fizessenek az ellátásért, s a vakcináért is az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!