Mit lehet tenni, ha az utcán agresszív gibbonokkal találkozok?
gondolom cigányokról van szó.
hátat fordítasz és gyorsabban kezdesz menni, mint ők.
felesleges megpróbálkozni önvédelemmel, egyrészt lelkiismeret furdalás nélkül szúrnak, nekik nem visszatartó erő a börtön, inkább büszkék rá. másrészt 10-en fognak tanúskodni, hogy rájuk támadtál rasszista rigmusokat hangoztatva még ha amúgy nem is lenne igaz.
ennek a kormánynak nevezett csürhének többet ér az olcsón megkapható szavazatuk mint te, szóval a bíróságtól se számíts semmi jóra, ha netalán megvédenéd magad.
Először is kerülj, ha egyedül vagy nem szégyen.
Ha kerülhetetlen, akkor a szemkontaktus legyen meg, mert ha nem mersz a szemükbe nézni, azért is mennek utánad. A nyugalom megtartása nagyon fontos, érződjön rajtad, hogy nem izgulsz össze-vissza.
Engem a nyugatiban állított meg egy a múltkor, nagy haverkodva érdeklődött pár dolgoról, csak annyit mondtam neki: takarodj innen, mert szájbaverlek. Ment is tovább. Én is mentem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!