Van esély rá, hogy felkeresi nálunk a NAV?
A nagybátyjám tíz évvel ezelőtt nálunk lakott egy pár hónapig, de azóta se jelentkezett ki. Mi bejelentettük, hogy elment a lakásból, de ő nem jelzett sehol, és a lakcímkàrtyàjàt sem adta le, mert akkor papíron hajléktalan lett volna. Mi évek óta nem beszéltünk vele. Elköltözött, és elfordult tőlünk, próbáltuk néhányszor felkeresni, de lerázott bennünket. Jelenleg nem tudjuk az elérhetőségét, és azt sem, hogy hol lakik. Az utóbbi hónapokban elkezdte nekünk a NAV az ő leveleit ide kipostàzni. Most is jött egy értesítő. Úgy gondoltam, hogy nem veszem át a leveleit, mert minek? Úgysem tudom hova küldeni neki. Amit bedobnak, azt bedobják, de én ki sem bontom. Ha aláírós levél jön azt meg nem veszem át. A szüleim is azt mondták, hogy ne vegyem át. (Jelenleg csak én lakom a házban)
Van esély arra, hogy esetleg a NAV egy idő után kijön ide, és felkeresi ezt az embert? Nincs itt semmi vagyona, és mint írtam semmit nem tudunk róla évek óta. Van egyéb teendőm?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!