Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha biztonsági öv nélkül, vagy...

Ha biztonsági öv nélkül, vagy motoron bukósisak nélkül büntetésre számíthatok, akkor covid elleni oltás nélkül miért nem?

Figyelt kérdés

Bizonyítottan önveszélyes mindkettő, az oltatlanság ráadásul másokat is jobban veszélyeztet. Tömegeket érint mindkettő, halálokozás jelentős kockázatával.

Ha a magyarok gyomra nem veszi be a kényszerűséget, akkor nem kellene Orbánnak legalább a választásokig megengedni a biztonsági öv és bukósisak használat önkéntes alapon történő használatát?

2021. nov. 16. 21:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
#21 Ja, persze. "Igazából értetek csinálom, ilyen felelősségtudatos vagyok." Örülünk neki. De ne vád el egészséges emberektől,.hogy magukba lövessenek egy szívizonygyulladás-elixírt, mert potyog a kula az influenzától. Én is utaztam szamtalanszol az elmúlt években, mert Németországban vagyok egyetemista. Minden további nélkül beengednek egy teszttel, eddig 0Ft-ot költöttem rá.
2021. nov. 18. 11:36
 22/25 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk 1 Milla beadott adag után hány szívizom gyulladásos esetről lett beszámolva?
2021. nov. 18. 18:35
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

23

Épp ezaz hogy nem számolnak be. Ahogy már rák, se stroke se infarkt nincs a Covid óta.

2021. nov. 18. 19:09
 24/25 anonim ***** válasza:
A bukósisak szabályokat elfogadja mondjuk 1000 emberből 999, az oltást meg nem. Ennyire egyszerű.
2021. nov. 18. 20:26
 25/25 anonim ***** válasza:
42%
18 nem hiszem, hogy tőled kellene engedélyt kérnem, mit eszem vagy iszom. Szarom le mit csinálsz. Vetesd magad gyámság alá, ha ennyire meghaladja ez az értelmi képességeid
2021. nov. 18. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!