Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez hogy működik? Többi lent!

Ez hogy működik? Többi lent!

Figyelt kérdés

Tavaly áprilisban kaptam 2 darab Sinopharm-ot és egy harmadik oltás esetén ha nyugati vakcinával oltakozok, végre én is megkaphatom az uniós védettségi igazolványt?

Jelenleg én úgy tudom hogy a keleti vakcinák esetén nem jár az uniós védettségi, de mintha hallotam volna olyat hogyha Sinopharm-omra ráoltok pl. egy Janssen-t, akkor megkapom, az uniós védettségit, ebből mennyi igaz?

Előre is köszi a válaszokat!

Trollok pls offoljátok magatokat, köszi!

2021. nov. 15. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, megkapod az uniós védettségit azonnal ha beoltattad magad nyugati vakcinával
Nem kapod meg, mert az eredeti oltásod keleti vakcina
Egyéb hozzáfűzni valóm van szóval leírom
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Uniós védettségit itthon minden oltásra kiállítanak. Viszonyt nem minden ország fogadja el beutazáshoz.
2021. nov. 15. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:

#1. válaszoló

Igen, tudom de pont ezért oltanék nyugatival mert mindenhol elfogadják

2021. nov. 15. 17:37
 3/3 Alex Fly ***** válasza:

A Jansen egydózisos oltás, ha azt kapod harmadiknak, akkor azt elfogadják. Ha valamelyik kétdózisosból kapsz (Pfizer, Moderna, Astra), akkor lehetnek problémák...

De még a Sinopharmmal viszonylag szerencsés vagy; a Szputnyik esetében ez a lehetőség orvosilag nem javasolható...

2021. nov. 16. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!