Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rossz számra küldtem sms-t...

Rossz számra küldtem sms-t parkolás céljából, megbuntettek. Van rá mód, hogy elengedjék?

Figyelt kérdés
Egy utcával arrébb szoktam állni, ahol biztosan tudom, hogy 9022 a szám. Most is ezt ütöttem be, de megbuntettek, 9021re kellett volna küldeni. Tudom, hogy jogos, de tévedésre nem hivatkozhatok? Sms-sel tudom bizonyítani, hogY el lett küldve.
2021. nov. 10. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem. Nem fogod tudni bizonyítani, hogy nem állt egy másik kocsi abban az utcában is éppen abban az időben aminek szintén neked kellett volna fizetned a parkolását.

Persze érdemes megpróbálni az ügyfélszolgálaton, hátha belefutsz egy rendes ügyintézőbe, de kicsi az esélye.

2021. nov. 10. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

“ Nem fogod tudni bizonyítani, hogy nem állt egy másik kocsi abban az utcában is éppen abban az időben aminek szintén neked kellett volna fizetned a parkolását.”

Konkrét rendszámot küldesz az SMS-ben, tehát ez nem probléma.

2021. nov. 10. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 Ez jogos.

De hidd el, sokan bepróbálkoznak olyannal, hogy véletlenül rossz rendszámot írtak be. Aki ott ül az hallott már rengetegféle magyarázkodást és ritkán volt közte olyan ami igaz is volt.

2021. nov. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!