Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor a pedagógusoknak...

Most akkor a pedagógusoknak kötelező az oltás vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

“Nálunk egy ostoba oltásellenes pedagógus fertőzött le a csoportból jópár kicsit, és nem érti miért változott meg a szülők viselkedése az irányába”

Te ostoba nőci, honnan tudod ki fertőzte meg a gyerekeket ? Rengeteg helyen elkaphatták.

2021. nov. 8. 06:48
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

12es, nem hinném. Magánovi, kis létszámú csoport, nem nagyon jár senki sehova, a szülők 90%-a a bevásárlást is online intézi. Óvónő beteg lett, rá 3 napra elindult a csoportban is. Kissé nagy véletlen nem?

De biztosan én vagyok az ostoba, valóban. Igen, mi félünk, volt a családban covid halál, és az egyik kisgyerek testvére intenzíven volt a vírus miatt.

2021. nov. 8. 06:51
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
11es FertőzHET. Nincs egyértelmű bizonyíték. És ha pár százalékkal csökken a fertőzőség lehetősége már megéri nem gondolod?
2021. nov. 8. 06:52
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Az első tökéletesen leírta a helyzetet. Annyival egészíteném ki, hogy December 15-ig van idejük beadatni az első oltást azoknak a tanároknak, akik állami iskolában tanítanak vagy olyan magán iskolában(egyházi, alapítványi stb) ahol a munkáltatójuk előírja az oltást.

December 15. pedig még azért jócskán odébb van. Addig bármi megtörténhet. Bár valószínűtlen, hogy teljesen visszatáncoljon a kormány ebből.

2021. nov. 8. 07:48
 15/16 anonim ***** válasza:
38%
Érdekes, mikor az egészségügyiseknek kötelező lett,egy tanár se hisztizett. Úgyhogy remélem bevezetik náluk is.
2021. nov. 8. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos a tanárokat is megzsarolják, ahogyan az egészségügyisekkel is tették. Remélem a kormány meghátrál! Borzasztó amúgy, hogy a magyar társadalom ilyen megosztottá vált. Kár, hogy hagytuk magunkat! Szerintem aljas dolog, hogy különböző országok mindenkori kormányai ilyen elvetemültek. Így is pengeélen táncol az oktatás, bár szerintük nincs tanár hiány. Nem értem, miért kell moralizálni akár az egészségügyiseket akár a tanárokat. Ha közülük bárki úgy dönt, hogy nem veszi fel az oltást, azt nem kell inkvizíció elé idézni. Én mindenkinek tiszteletben tartom a döntését!
2021. nov. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!