Mit tehetek ha a Youtube letiltotta a videómat?
Figyelt kérdés
Copyrightos tartalom volt benne. Ilyenkor valahogyan ki lehet azt vágni? Meg írja azt is, hogy ha beállítom, hogy nem kapok utána bevételt akkor feloldható a letiltás. De én nem terveztem utána bevételt szerezni, szimplán csak azért csinálom ezeket a videókat mert szeretem. De nem értek hozzá, hogy ilyenkor mit tehetnék, hogy újra látható legyen a videó(már 2-t is letiltott)
Előre is köszönöm a segítséget😊
2021. nov. 5. 19:58
1/4 anonim 

válasza:

Megfogod, kivágod belőle a kifogásolt részeket és feltöltöd újra. Nehéz ügy, én egy éneklős csatornát üzemeltetek és azért nem merek rá például Disney dalokat kitenni, mert arra nagyon harapnak, pedig semmi rosszat nem csinálunk vele, ingyen reklám a dalnak és a kiadónak még joga is lenne bevételszerzésre belőle (mi nem akarunk bevételt, csak egy hobbi). Ezt a legtöbb kiadó így is teszi, engedi hogy feltegyük, csak a bevételt magához irányítja, ezzel ki is egyeznénk, ha mindenki ezt tenné. De sajnos a szerzői jogi törvény nem erre a világra lett írva annak idején és a módosítások se egy élhető helyzetet teremtenek.
2/4 anonim 

válasza:

A videókezelőben/videostudioban beállítod az adott video beállításainál hogy nem vagy jogosult vele a bevételszerzésre ( ez ilyen kattintható pont ) és utána menni fog.
3/4 anonim 

válasza:

2: akkor fog menni, ha a jogtulajdonos engedélyezte így a megjelenést
4/4 anonim 

válasza:

Csak óvatosan, mert ha fél éven belül három bünti pontod van (Copyright Strike), akkor törlik a csatornádat is. Fél év a copyright strike elévülése.
Érdemes alaposan megnézni, hogy mit írtak arról, hogy visszavonják a tiltást, ha törlöd a kifogásolt részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!