Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményed az oltás...

Mi a véleményed az oltás kötelező tételéről? Lettország már megtette.

Figyelt kérdés

Miért baj az, hogy a munkáltató kötelezővé teheti az oltást az alkalmazottaknak? Ráadásul a vakcina ingyen van, megvéd a betegségtől és komoly összegeket spórolhat meg a cégeknek, azáltal, hogy nem betegednek le a munkavállalói hetekre. Ha egy munkahelyen felüti a fejét a vírus, akkor a legrosszabb esetben csődbe is mehet egy cég, ha lebetegednek a munkavállalók. A többi is kötelező a gyerekeknek beadatni, ha a szülő megtagadja, annak súlyos következményei lehetnek ránézve.

Természetesen csak a nyugati, EU, WHO által elismert vakcinákra gondolok, nem a tolvajkormány keleti sz~rjaira.

[link]

2021. nov. 5. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Én megkaptam 2 oltást, viszont meg tudom érteni azokat, akik nem akarják beoltatni magukat. Egyrészt ez egy teljesen új történet, még egy éve sem kezdték el az embereket oltani. Másrészt fogalmunk sincs, hogy esetleg az oltás milyen következményekkel járhat pár év múlva. Az enyhe mellékhatások( fejfájás, szédülés, karfájás, rosszullét) mellett például rengeteg nő menstruációs zavarokra is panaszkodik az oltás után. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy ilyet kötelezővé tegyen, ha valaki fel szeretné venni az oltást, így érzi magát biztonságosan, saját felelősségre megteheti. Az oltás viszont továbbra sem garancia arra, hogy nem kapod el, ugyanúgy elkaphatod és terjesztheted a vírust. Ha felveszi ha nem valaki, azt a döntést tiszteletben kell tartani.
2021. nov. 5. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy látom, a cikket nem tudtad értelmezni, kedves Kérdező!

Lettországban sem kötelező, akit eltudnak küldeni home office-ba, annak nem fogják előírni.

Komolyan mondom, a magyar oktatás rossz állapotára ez bizonyíték, hogy egyesek nem tudnak egy szaros cikket sem értelnezni, de mantrázzák a hülyeségeiket. Szekunder szégyenérzete támad az embernek, mert általános iskolai tananyag sem megy sokaknak.

2021. nov. 5. 15:16
 13/18 Godaime ***** válasza:
45%
Az oltás 10 hónapja volt új. Mára már az emberiség közel fele ( 3.5 milliárd ember ) kapta meg. Figyelembe véve a tényt, hogy az oltásban lévő minden anyag rövid időn belül teljesen felszívódik, így biztosan ki merem állítani, hogy biztonságos, hiszen nem hallunk tömeges halálesetekről az oltottak között.
2021. nov. 5. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:
9%
Jobb, mint a jelenlegi gyáva intézkedés ami a munkaadókra tolja át a felelősséget... (Amúgy nekem az is jó ha államilag kötelező, az is jó ha teljesen önkéntes, de ez a köztes megoldás számomra taszító.)
2021. nov. 5. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

"fogalmunk sincs, hogy esetleg az oltás milyen következményekkel járhat pár év múlva"

Pár év múlva? Mi történne pár év múlva, ha néhány hét alatt kiürül a szervezetből? Ha van mellékhatása, az maximum 1-2 hónapon belül előjön.

2021. nov. 5. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
KÍSÉRLETI VAKCINÁK, a kötelezővé tételük igazi neofasizmus!!
2021. nov. 5. 19:15
 17/18 Godaime ***** válasza:
50%
Néhány évtizede a gyermekoltások is újaknak számítottak. Akkor is éltek hozzád hasonló bohócok akik szerint nem szabadott volna kötelezővé tenni.
2021. nov. 5. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ennek addig nem lesz vége, míg mindenki be nem lesz oltva a nyugati civilizációkban. Én úgy gondolom, hogy végül pfizer lesz majd apránként mindenkiben. Természetesen itt nem chipre, grafénra,meg ilyen hülyeségekre gondolok.
2021. nov. 6. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!