Milyen önvédelmi fegyver szokott nálad lenni az utcán, a tömegközelekésen(este)?
Hát,ami fegvyerek/bármi megvédhet:
Könnyü öltözet.
Dezodor/csótányírtó.
Üvegpalack
Ha valahova megyek(pl kirándulni,vagy ahova mininum messzébb van mint 5 km),vagy buliban,bicska-vagy kisebb karamboit vagy kés.
Lánc+lakat.
Esetleg bicikli lánc,de az is megolajozva :)
3-mas vagyok
De ezek közül spray ami hatásos,meg persze kombilnáva ami megéri :)
Ilyenkor kalasnyikov a minimum, sőt, legjobb rögtön kettő.
Amúgy meg na, nem afganisztánban vagyunk szerintem hogy annyira önvédelem kelljenl.
Az durva, hogy egyesek a buli utáni lepakolás olyan, mint a német fegyverletétel...
Önbizalom, határozottság, meg ne viselkedj úgy mint egy bespeegezett nyuszi, akkor nem találnak be... ha meg betalalnak, akkor úgy is hátrányba vagy, szóval futás...
7
Jó,nyilván nem agfasznisztánban vagyunk,de tudod,akkor még jókor jó jöhet pár fegyó(vagy annak használható eszköznek)
8
Hát,aki egy hülye paraszt,és mindenkibe bele köt,az ne csodálkozzon ha 10-en megverik.
De képzeld,vannak olyan esetek hogy ok nélkül vagy ha csúnyán nézzel beléd kötnek,utánna tudod mivan,vagy futsz és elbújsz vagy ütöl-vágol-köpsz-fújsz-oda versz-haját húzod-kivered az szemét stb finomság.
"Üsd-vágd,nem apád"
Néztétek a híreket?
A Tokiói metrón, a Batman filmek főellenségének, Jokernek öltözött jelmezes fiatal férfi késelt találomra embereket a vonaton.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=r2NDYbXuSzc
Nos az ilyesmi miatt tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!