Hol keressek betegjogi ügyvédet?
Figyelt kérdés
Tudom google, de szeretném ha valaki egy konkrét személyt tudna ajánlani.
(Ha van ilyen, és tudott segíteni)
2021. okt. 27. 18:53
1/2 anonim 

válasza:

Bocs de a választ nem tudom, viszont érdekel a válasz, mert a batyámnak egy úgymond rutinműtét után lebénult a karja és mi is perre akarunk menni e miatt, mert egyertelműem műhiba következménye.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem a párom anafilaxiás sokkon esett át, mert a műtét előtti többszöri figyelmeztetés ellenére latex kesztyűben operálták. Persze tudom hogy sokminden le van írva a műtéti beleegyező nyilatkozatban mint lehetséges szövődmény, azonban úgy gondolom egy ilyen szarvashibának ehhez semmi köze, mint inkább gondatlanság.
Sajnáloma a bátyádat, őszintén remélem hogy sikerül valakit találnotok, ha nem nagy kérés kérlek írd le ide is, vagy akár privátba, ha sikerült valakit találni.
2021. okt. 27. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!