Ha valaki rámdudál indokolatlanul, kiszállok az autóból, kirángatom a kocsiból és beleverem a fejét a lökhárítójába, és emiatt feljelent, milyen büntetést kaphatok? Ejnye-bejnyével megúszható?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 09:21
11/14 anonim 

válasza:

A kérdés tökéletesen jellemzi a magyar társadalom intelligencia szintjét és problémamegoldó metódusát. Most már teljesen értem, hogy miért tart itt ez az ország, ahol.
12/14 anonim 

válasza:

A lefenyítést is lehet logikusan csinálni és akk nincsen feljelentés belőle.
Szóval rommá töröd az embert, majd elveszed az iratait, lefényképezed mobillal, majd megmutatod neki és mondod-
Tudom a neved,tudom a lakcímed,tudom az anyád nevét...ha neked ez kevés akkor tovább viszed, ami után anyad fog úgy járni ahogyan te most..vagy felfogod itt és most hogy hibáztál.
Te döntesz.
És ennyi.
Soha nem jelentettek még fel.
13/14 anonim 

válasza:

Pár év börtön az még enyje bennyének számít ?
14/14 anonim 

válasza:

12-es, avval a lendülettel mennék a rendőrségre a rendszámoddal te ostoba paraszt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!