Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyet értesz a lopáson ért...

Egyet értesz a lopáson ért 15éves lányok fogdában tartásával?

Figyelt kérdés
Állítólag heccből csinálták csak lebuktak. Ki vannak borulva,sírnak.. (index.hu) Szerintem jogos és szükséges az efféle elrettentés. Várom a további véleményeket.
2010. szept. 2. 20:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Biztos valami hüly3 pics*k lehettek. Megérdemelték.
2010. szept. 2. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem értek egyet azzal, hogy fogdába kell zárni őket, de azzal igen, hogy viselniük kell tettik következményét. Én inkább valami közhasznú munkát sokkal célszerűbbnek tartanék, pl szemtet bőven lehet szedni az út mellől.
2010. szept. 2. 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon nem értek vele egyet!
2010. szept. 2. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
A gyerekcsínyt nem kellene összekeverni a bűnözéssel.
2010. szept. 2. 21:02
 5/16 anonim válasza:
78%

jjaaj most össze ne omoljanak már egy pár órától..Am tényleg szokatlan, mert nem szoktak szerintem ilyesmiért fogdába zárni embereket..De megérdemelték, hülye piccsek.

Én még mellé szemetet is szedetnék.

18L

2010. szept. 2. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért a két fillérért, de az, hogy 15 évesen lopnak, mióta tartozik a gyerekcsíny kategóriába??? Nehogy már ez legyen a normális....

Valamiféle szankciót mindenképpen kell alkalmazni azért, hogy átérezzék tettük súlyát (nem a lopott tárgyak értékére gondolok, hanem magára a cselekedetre), bár abban nem vagyok biztos, hogy az esetnek megfelelő a büntetés.

2010. szept. 2. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

"A gyerekcsínyt nem kellene összekeverni a bűnözéssel."

Most gyerekcsíny, két év múlva meg megszokásból fognak lopni - akár tőled is.

2010. szept. 2. 21:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, ugyanis most csak bizsut lopnak, majd egyre többet, egyre értékesebb dolgokat
2010. szept. 2. 21:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan. Négy nap semmiség. Ezalatt legalább rá fognak jönni, hogy ez nem vicc, hiszen megszégyenültek.
2010. szept. 2. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

egyetértek vele? NEM

ellenkezik mindenfeéle nemzetközi joggal, egyezménnyel

arról nem beszélve, hogy fiatalkoruakat összezárnak felnőtekkel? ha 20k felett loptak volna, akkor meg kapnak egy ügyészi megrovást a bíróságon, aztán szevasz, fél órát sem töltenek fogdában?

2010. szept. 2. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!