Katalin Zsuzsanna kérdése:
Sziszatok! Nem találom sehol, de nekem nagyon tetszik egy név, Baphomet. Viszont nem tudom, hogy hol lehetne anyakönyveztetni, vagy megkeresni, hogy anyakönyvezzék. Tudnátok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 20:59
11/15 anonim válasza:
Komolyan egy kecskefejű bálványnak akarod elnevezni a gyereked, ami nem mellesleg a LaVey-i sátánizmus fő szimbóluma? 🤯
Akkor már inkább vennék egy kecskét, és azt nevezném így.
12/15 anonim válasza:
Na át is került másik kategóriába.
13/15 anonim válasza:
11-es elneveznèd a kecsked ròla, aztan ha tüsszentesz, akkor szòl, hogy egèszsègedre :)
14/15 anonim válasza:
"A Lucifer legalàbb fènyhozòt jelent, az azt hiszem adhatò."
Rákerestem most kíváncsiságból, jelenleg nem adható ez sem. Pedig viccen kívül: ilyen nevű szent is van. :))
De hát senkinek sem ő jut eszébe erről a névről...
15/15 anonim válasza:
Egy cigány nő a falunkban akarta az ikreit Baracknak és Lucifernek nevezni. Végül kiderült, hogy mindkét gyerek fiú lesz, így nem lehetett Barackja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!