Ha bemegyek a kapitányságra és önként beismerek egy bűncselekményt, de nem tudom bizonyítani hogy megtettem, akkor hogyan fog zajlani az eljárás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 21:10
1/5 anonim válasza:
Gondolom leültetnek (először csak egy székre, később majd ha odáig jut az ügy akkor meg a hűvösre), aztán hívnak egy orvost, hogy normális vagy-e.
Meghallgatnak és utána járnak, aztán minden megy a maga útján ahogy azoknál, akik ellen van bizonyíték de nem vallják be hogy mit tettek.
2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem hogy valójában meg se tettem, és ezért nem is tudom bizonyítani. Az érdekel hogy ilyenkor mi van? Előzetesbe csuknak és ha kinyomozzák hogy dolog megse történt akkor elengednek vagy indul egy másik eljárás hamis bejelentés miatt?
2021. okt. 9. 21:30
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki!
Amúgy megjegyzem, hogy pár éve az ilyen szórakozgatásokat ki is fizettetik az illetővel.
Szóval csak nyugodtan, ha van felesleges pár milliód a rendőrségnek!
4/5 A kérdező kommentje:
Azért kipróbálni nem fogom, csak érdekel hogy ilyenkor mi van :) de azért köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 9. 22:06
5/5 anonim válasza:
Felveszik a vallomásod, leellenőrzik az abban elhangzottakat, az akkori mozgásod, beismeréskori elmeállapotod. Ha ők sem találnak ellened semmit, akkor elmehetsz, mivel nem tudnak megvádolni bizonyítékok nélkül. Ha arra találnak valamit, hogy hazudtál, ami egyébként esélyes, akkor megvádolnak hatóság félrevezetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!