Miért nem találok 8mm-es pepper vagy CS töltetű töltényeket sehol sem? Mióta nem lehet töltényt rendelni?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sehol sem árulnak pepper vagy CS töltetű töltényeket, max riasztót. 9mm-ből mindent találni.
A másik, hogy én régen a töltényeket meg tudtam rendelni. Most már csak személyesen lehet átvenni, mint a gáz-riasztó fegyvereket?
2021. okt. 7. 09:11
1/8 anonim válasza:
Mert az kedves kormányunk nem akarja hogy megvédjük magunkat,és most most szopat mindenkit
2/8 anonim válasza:
- Rendelni, hivatalosan évek óta nem lehet.
- Paprikatöltényből, MÉG, van 9 mm PAK. de más nem igen, mióta az egyik gyár megszűnt.
- 8 mm pisztolyokat sem gyártanak, valami német törvény miatt, csak törökök.
3/8 anonim válasza:
CS 80 mg van BP Daisy B.Béla 89 meg arrébb kissé az Önvédelmi boltban , a PV 45 mg . Semmit sem ér mert 3db 8mm PV egyenlő 9 mm 120 mg PV töltettel . Írj telózz a tulajra ha vidéki vagy , előre utalással ajanlott levélben 750 Ft megkéred adja fel ...
4/8 anonim válasza:
2@ Wadie CN CS PV patronokat is gyárt , Walther csak 120 mg PV készít , Umarex CS szűnt meg .
5/8 anonim válasza:
4.-re.
CN anyag semmit nem ér.
Wadie patronból meg kiszakad a csappantyú.
6/8 anonim válasza:
Az első mondat részint igaz de lényegtelen . A második meg hogy passzol ide mikor félautomatához keres a kérdező mert 8mm nincs revolverben .... Wadie Pa PV CS hibátlan .
7/8 anonim válasza:
6.-ra.
"... mert 8mm nincs revolverben..."
Itt van előttem az asztalom egy.
8/8 anonim válasza:
Az 6mm vagy 9mm , peremes R 8mm sem gáz sem riasztó nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!