Elvált 2gyeremekes anyaként tudok e kérni valami plusz támogatást vagy a családi pótlékot kívül nincs más?
Figyelt kérdés
A családi pótlékot hol tudom kérni hogy nagyobb összeget küldjenek? Online valami ürlap? 2gyerek van
Önkormányzatnál valami esetleg?
2021. okt. 2. 10:24
1/6 anonim válasza:
Apukától több gyerektartást, ha kell bíróságon.
2/6 anonim válasza:
A családi pótlék annyi amennyit küldenek, nincs nagyobb összeg senkinek. Meg ott a gyerektartas gondolom.
És nem mellesleg lehet dolgozni is. Ne másoktól várd hogy eltartsak a gyerekeidet.
3/6 A kérdező kommentje:
Családi több talán ezer ftal.
2021. okt. 2. 11:25
4/6 anonim válasza:
Az önkormányzati támogatások településenként változnak. Menj be, és érdeklődd meg, van-e valamilyen igénybevehető támogatás, kedvezmény, aminek a feltételeinek megfelelhetsz.
Az is lehet, hogy nem kifejezetten a gyerekek után, hanem az alacsony egy főre eső jövedelem (tehát szegénység) miatt kaphatsz valamit.
5/6 anonim válasza:
Családi adókedvezmény két gyerek után, csp és ennyi. A kormány a házasságot támogatja, nem a válást, ezt én is megkaptam amikor lakást vettem kb 6 éve és minden a csoktól zengett. Mondom a bankban: egyedülálló anyának tartós beteg gyerekkel jár segítség? Válasz: nem, az papíron nem család. Köszi. Tudom , hogy azóta változtak a feltételek, de nekünk nagyon kellett volna. Ja, és válás után ugye a már létező ingatlanunkat adtuk el a volt férjemmel, tehát ugye nem első lakáshoz jutásról volt szó.
6/6 anonim válasza:
jelentettem.
Többet nem fűzök hozzá....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!