Ezért börtönbe kell mennem?
Figyelt kérdés
Tettem valamit amire nagyon nem vagyok buszke. 12 éves koromban történt megkértem unokahugonat aki akkir 2 éves volt hogy fogja meg a nemi szervemet nem tudom miért csibáltam miután megtette egyből meg is bántam. Ez az emlék okyan szinten beleívodott az agyamba hogy azota is kínoz pedig mar több mint 10 éve történt. Unokahugom nem is tud erről az egészről sőt senkisem tud róla és csak egyszer történt meg. Nagyon szégyenlem magamat emiatt. A kérdés hogyha ezt az egészet felvállalnám akkir börtönbe megyek vagy ilyenkor mi van? A válaszokat előre is köszönöm!2021. okt. 1. 05:23
3/6 anonim válasza:
Gyónd meg a bunod es kerj feloldozast ... Istennel kell rendezned ezt a dolgot es nem a hatosagokkal.
4/6 anonim válasza:
Ha a húgod felnő és pont egy újabb metoo-szezon kellős közepén villan be neki az élmény, akkor kezdhetsz nézelődni, melyik országba tudsz mielőbb emigrálni...
6/6 anonim válasza:
Egyrészt nem voltál büntethető életkorban, másrészt kitalált a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!