Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honnan tudhatom meg a fogvatar...

Honnan tudhatom meg a fogvatartott nyilvántartási számát?

Figyelt kérdés
Szeretnék neki pénzt utalni, hogy tudjon telefonálni, ehhez kéne a nyilvántartási száma. A kapcsolattartóit már megkaptam és vissza küldtem több mint 1 hete. Ha jól tudom ebben a levélben neki rá kellett volna írnia a nyilvántartási számát de ezt nem tette meg.

2021. szept. 23. 22:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
#2: Azt hiszed, hogy aki börtönben van az mind bűnöző, és mivel te nem vagy az nem is kerülhetsz be? Hát pedig de, simán!
2021. szept. 24. 05:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nekem bent volt a férjem, tudtam tölteni a telefonját coopban/dohányboltban, nem kellett a nyilvántartási száma, csak a telefonszám. Kiétkeztetésre meg rózsaszín csekkett kellett küldeni oda se kellett. Csak a neve, szint és zárka szám (pl B13/6Z) és a börtön lakcíme.

Megkérdezhetem melyikbe van a rokonod ?

2021. szept. 24. 07:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja lemaradt hogy kitartást kivánok tudom milyen nehéz és sok erőt szerencsét a rokonodnak hogy utána helyre tudjon állni sajnos a férjemnek nem sikerült.😤
2021. szept. 24. 07:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12# Lehet nála saját telefon?
2021. szept. 24. 07:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14: csak BV által biztosított lehet. 30 ezer ft kell beküldeni annak pontosan nemtudom a menetét mert anyósom küldte anno.

Annak a számát megadják nektek és heti 40 percet beszélhet róla. Minden megkezdett perc számít (tehát ha egybe beszéltek 39 percet akkor ha leteszitek 39,1nél utána nem telefonálhat!) Trafikban, coopban, fel lehet tölteni a kártyát.

Viszont mikor a férjem igényelte és ki is fizettük kb 2 honapot várni kellett rá . (Tökölön)

2021. szept. 24. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15# Köszi, nem vagyok érdekelt, csak másképpen képzeltem el, de ez elég jónak tűnik.
2021. szept. 24. 07:38
 17/20 A kérdező kommentje:
12. Pálhalmán van. Még nincsen telefonja, ezért szeretnék neki pénzt utalni. Csak ahhoz hogy utaljak kéne a nyilvántartási száma és nem tudom, hogy azt honnan szerezhetném meg.
2021. szept. 24. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát telefonálj be a börtönbe, ha kapcsolattartó vagy meg kell h mondják.
2021. szept. 24. 09:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Írtam neki levelet, amin a pálhalmai címet adtam meg. Utána derült ki, hogy átvitték Bernátkútra, ami helyileg ugyan ott van, csak egy másik részben és más a címe. Attól függetlenül ő megfogja kapni a levelemet? Vagy írjak egy újat amin a Bernátkúti címet adom meg?
2021. szept. 24. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem irj egy ujat.
2021. szept. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!