Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy politikus (képviselő)...

Egy politikus (képviselő) miért nem tarthat nagygyűlést egy étterembe, ha képviselő?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy bemehet a TV-be. Az étterem ugyan lehet hogy magán, de a Föld amin van az országé ő pedig képviselő jogai vannak!

[link]

2021. szept. 21. 18:32
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy etteremben fogyasztani is szoktak ha kiberlik ... ha csak egy helyre volt szukseg, akkor a kulturhazban kellett volna berelni egy termet.
2021. szept. 21. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aha,szóval ha én képviselő vagyok akkor bemehetek a házadba és ott azt csinálhatok amit akarok?
2021. szept. 21. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Egy etterem nem kozterulet, ode nem szol a kepviselok kulon jogai :)
2021. szept. 21. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy étterem nem erre van kitalálva.
2021. szept. 21. 18:43
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Tarthat, amennyiben az üzemeltető hozzájárul. Jelen esetben nem járult hozzá.
2021. szept. 21. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Márki-Zay Péter nem képviselő, hanem egy Hódmezővásárhely nevű település polgármestere.
2021. szept. 21. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valaki elmagyarázná, hogy mire lehet itt szavazni? Mert a kérdés az volt, hogy "miért", erre nem túl értelmes válasz az igen vagy a nem.
2021. szept. 22. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha szerinted a föld az országé és ezért oda bárki bemehet, akkor én holnap este a hálószobádban fogok naggyűlést tartani, hiszen az alatta lévő föld az országé.

Szerintem kedves kérdező, gondold ezt a hülyeséget át egy kicsit jobban.

2021. szept. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!