Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van valahol lehetőség ingyenes...

Van valahol lehetőség ingyenesen online kérdezni egy ügyvédtől büntetőeljárással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Voltam személyesen is egy ügyvédnél, elkért 20 ezer Ft-ot de átverve érzem magam, nem tudott válaszolni sok dologra, olyan volt mintha nem tudta volna :( nem lettem okosabb általa. Van lehetőség valakitől online kérdezni? Pénzt nem nagyon tudok már erre szánni
2021. szept. 21. 14:25
1 2 3
 11/23 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Nincs ingyen leves!
2021. szept. 21. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
10: még annyit, hogy a válaszok dátumából és rendszerességéből láthatod, hogy mennyire aktív ebben az ügyvéd, milyen rendszerességgel válaszol, és mikor írt utoljára
2021. szept. 21. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Telefonon, egyes helyeken online és személyesen is lehet a bíróságokon ingyenes jogi tanácsadást kérni. Ügyfélsegítőnek hívják.

[link]

2021. szept. 21. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:
23%

Ja hogy gyanusitott vagy/leszel. Kérj kirendelt ügyvédet, és a díját majd leülöd/bíróság szabja ki és azt ülöd le/fizeted. Nagyon ártatlannak akarsz tűnni, de akit a rendőrség meggyanúsít az 95%ban sáros.

Szia uram!

2021. szept. 21. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Az ügyvéd azért nem tudott segíteni mert iratok nélkül semmit nem tud mondani. Te félsz, és mielőtt meggyanusitottak volna kidobtál 20ezret. Ez a te hibád és nem az ügyvéd a kókler.
2021. szept. 21. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
És nyilván nem volt irat nálad mert gyanúsítás előtt az nem jár. Ennyi a kérdésed, szép napot!
2021. szept. 21. 19:31
 17/23 anonim ***** válasza:

"Az ügyvéd azért nem tudott segíteni mert iratok nélkül semmit nem tud mondani."

Akkor mire is kért 20 ezer Ft-ot az ügyvéd?!!! Ennyi erővel ezt én is megtehetném. Ide a 20 ezret a markomba. Ja, segíteni azt nem tudok.

2021. szept. 21. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert egy időre feltartotta, és ennyi a díja. Ha én megyek egy ügyvédhez, és nem vagyok felkészülve, akkor is kell fizetnem, és nem ő a kókler. ő a rendelkezésemre állt, én nem voltam felkészült.
2021. szept. 21. 20:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Volt iratom nem tudom honnan vetted, hogy üres kézzel mentem. Jegyzőkönyvben részletezve volt minden. Ne írogass már össze vissza mindent. Köszönöm a hozzáértők válaszát, te meg bohóckodj máshol, ne olyan helyen ahova szemmel láthatóan nem vagy kompetens.
2021. szept. 21. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:

18-nak, és az összes ilyen ügyvédnek:

A pofátlanság határán nincsen vámvizsgálat, mert a pofátlanságnak határa nincs.

Egyébként tanácslom, nézzünk utána, kit és mikor illet meg a "rendelkezésre állás" díja.

2021. szept. 21. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!