Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Örökösként nem tudok merre...

Örökösként nem tudok merre lépni???? Ügyvédek nem csináltak semmit!!!

Figyelt kérdés
Amerikai rokontól örököltem...ezt tudatta velem egy Örökös kutató iroda.A hagyatéki listát nem hajlandóak kiadni.Az iroda dolgozói nem ügyvédek.A kinti jogász állítja,hogy elküldte a papírokat az irodának.Panaszt tettemterületi rendőrségen és ott megállapították,hogy nem történt bűncselekmény! Az Alapvető Jogok biztosa is nemleges választ adott.Örököltem és nem tudom,hogy mit és mennyit???? Magyarországon ezt meg lehet tenni?!?! Hová forduljak? Láttam, hogy vannak mások is ebben a cipőben!
2021. szept. 16. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Vagy csak csalás áldozata készülsz lenni. Sok eszed van.
2021. szept. 16. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyáltalán amerikai rokonod? Biztos fizetni kell majd valami ügyintézési díjat, aztán le is lépnek a pénzeddel szépen. Sok ilyet láttunk már.
2021. szept. 16. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos? Ismerted, akitől örököltél? Sok ilyen csalás van, ami semmi másról nem szól, csak hogy fizess.
2021. szept. 16. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kérték, hogy előbb fizess be ide meg oda ennyit meg annyit és akkor ez meg az lesz?
2021. szept. 16. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kértek előre pénzt. Utalni akarnak amiből a saját jutalékukat már levonták. De miért titok a hagyatéki lista?
2021. szept. 17. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!