Ez az UCC törvény, meg hogy eltörölték Magyarországot és az összes adósságot, ebből mennyi igaz?
Figyelt kérdés
Valószínűleg semmi, de akkor miért van, hogy mégsem tudták megcáfolni?
https://www.youtube.com/channel/UCZM38SOpxpXCy4QycKPZ3gA
2021. szept. 15. 19:06
1/23 anonim válasza:
Én még Magyarországon élek. Nem törőlték el
2/23 anonim válasza:
Adósságom is megvan még. Azt eltörőlhetnék
3/23 A kérdező kommentje:
nem magyarországot magát törölték el, hanem magyarország egy amerikában bejegyzett cég, és ezt törölték el "állítólag" 2012 december 25.-én :D
2021. szept. 15. 19:26
4/23 anonim válasza:
"törölték el "állítólag" 2012 december 25.-én"
Tudtam én hogy 2012-ben mégis megvolt a világvége!
5/23 anonim válasza:
Azért nem cáfolták meg, mert senki nem foglalkozik komolyan az ilyen holdkóros figurák agymenéseivel.
6/23 anonim válasza:
Olyan nem létezik hogy Magyarország,csak olyan hogy magyar királyság,amit jelenleg is a szövetséges haderő tart elnyomva.
A világháború nem ért véget...
7/23 anonim válasza:
Cáfold meg, hogy nem épp a gombás bálnalevesre gondolok!
Ha sikerült, akkor megcáfolhatod ezt a fæszságot is
8/23 anonim válasza:
"a szövetséges haderő tart elnyomva"
Ez a mondatrész picit ellentmondásos. Olyan, mint ha valaki a szüzességért dugna...
9/23 anonim válasza:
Idiótákat nem szoktak cáfolni, azokat ignorálni kell.
10/23 A kérdező kommentje:
de képes akár az összes bíróság, végrehajtó, meg minden ilyen szervezet ignorálni azt, hogy egy ilyen UCC-re hivatkozva nem fizet be semmit?
2021. szept. 15. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!