Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Oltási igazolvány és pcr...

Oltási igazolvány és pcr teszt milyen esetben kérhető kórházban? Kizárhatnak a kezelés lehetőségéből ennek hiányában?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. Ma reggel telefonáltam a nőgyógyászatra mert szerettem volna igénybe venni az ellátásukat, de el küldtek azzal az indokkal, hogy a kórház területére se léphetek ha nincs oltásom vagy tesztem. Igazából jó ha egy évbe egyszer igénybe veszek egészségügyi ellátást erre le vonja a tb-t minden hónapba tisztességesen fizetve van mégse látnak el. Kérdezném én, hogy mégis hova fordulhatnék ezzel? Igazság szerint az okom arra, hogy egyenlőre nen szeretnék oltatni, hogy nem vállalnak felelősséget ha esetleg emiatt lenne bajom. A teszt pedig nagyon sokba kerül.
2021. szept. 13. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd, a spirál feltétele nem sürgős ellátást igénylő dolog. Védekezhetsz más módon is a nem kívánt terhesség ellen. Tehát ha ők kérnek hozzá védettségit, akkor ha spirált akarsz, akkor oltakozol. Ha nem akarsz, akkor pedig még le nem megy ez a mizéria, addig megoldod máshogy a védekezést. Vagy javasolnék egy magánnőgyógyászt. Ő valószínűleg nem fog kérni igazolványt és spirált is fel tud helyezni. :)
2021. szept. 18. 17:00
 12/14 mindentudó99 ***** válasza:
Fogtömés se műtét de oda is kell védettségi
2021. szept. 18. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:
En 3x voltam "allami" fogorvosnal, az elmult 3 honapban es senki nem kert vedettsegit
2021. szept. 19. 07:59
 14/14 A kérdező kommentje:
11-es köszönöm a normális választ.
2021. szept. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!