Eladtam az autóm, kapom a büntetéseket!?
Már miért lenne bajod ebből? Tanúk előtt lett aláírva, a te részed igazolható. Az övé nem.
Szabadságvesztés? Na ennyire ne parázz azért.
Ha nem íratja át a vevő, kérheted az autó forgalomból való kivonását is
Szerintem feljelentést is kéne tenni, ha nem valós adatokat tartalmaz az adásvételi szerződés.
Ha van a kezedben egy szabályos adásvételi, és időben bejelentetted az eladást, akkor semmi gond.
Dőlj hátra és lazíts. ;)
"Én kerestem rá az adataira szem.ig. szám keresővel, és azt írta hogy ilyen okmány nem létezik"
Úgy érted, hogy ezzel?
Ha nem töltesz ki (megfelelően, pontosan!) minden(!!!) adatot akkor nem fog találatot jelezni. Ha az okmányiroda befogadta, és kaptál egy papírt tőlük az átvételről "Kérelem Tulajdonjog rendezéséhez kapcsolódó egyéb ügyek - Eladó bejelentése" címmel, és ezen rajta van, hogy "A kérelemnek helyt adtam, a megváltozott adatokat a járműnyilvántartásban átvezettem.", akkor nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!