Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphatok ha egy horogkeres...

Mit kaphatok ha egy horogkeresztet felrajzolok?

Figyelt kérdés
Milyen jogi büntetés kaphatok?

#náci,horogkereszt
2021. szept. 8. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hova akarod felrajzolni? Iskolában oktatási célra fel lehet használni, otthon egy kis cetlire is azt rajzolsz amit akarsz, de a főtér macskakövét összefírkálni vele már tilos.
2021. szept. 8. 13:01
 2/10 A kérdező kommentje:

1

Ja igen elfelejtettem,suli oldalára

2021. szept. 8. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
2021. szept. 8. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
#2 Rongálás + tiltott jelkép használata. Pár százezret attól függ mekkora kárt okozol.
2021. szept. 8. 13:22
 5/10 Molyember ***** válasza:
72%
És ne felejtsük ki azt az esetleges büdös nagy pofont, amitől még a tarkód is taknyos lesz.
2021. szept. 8. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Én mindenhová horogkereszteket rajzolok.
2021. szept. 8. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem anno volt egy zsidó tanárom, és mivel utáltam mint a bűnt (nem a zsidósága miatt, mivel a zsidókkal amúgy nincs problémám), ha nem tanultam az óráira, és felmérőt íratott, akkor a vezetéknevem első betűjét horogkereszttel írtam (vezetéknevem Horváth). Aztán nem tudom, hogy annyira hülye volt, hogy nem vette észre, vagy nem is érdekelte, de soha nem tett rá megjegyzést.
2021. szept. 8. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Szaktanárit. Vagy igazgatóit.
2021. szept. 8. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem kapnak el, semmit. Takard el az arcod.
2021. szept. 13. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk valamiért nagyon sok van de nem csak az iskolába az egész városba posta fal, buszmegálló falak általában g.ci orbán felirat melett vagy a kormány egyik plakátjára és van egy a bíróság falán egy rohadt nagy de tudom miért pont ott de elvileg még nem kapták el meg nem is merik mert elvileg a "testvírek" közül való szóval oda nem mennek inkább
2021. szept. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!