Mit kaphatok ha egy horogkeresztet felrajzolok?
Figyelt kérdés
Milyen jogi büntetés kaphatok?#náci,horogkereszt
2021. szept. 8. 12:33
1/10 anonim válasza:
Hova akarod felrajzolni? Iskolában oktatási célra fel lehet használni, otthon egy kis cetlire is azt rajzolsz amit akarsz, de a főtér macskakövét összefírkálni vele már tilos.
2/10 A kérdező kommentje:
1
Ja igen elfelejtettem,suli oldalára
2021. szept. 8. 13:15
4/10 anonim válasza:
#2 Rongálás + tiltott jelkép használata. Pár százezret attól függ mekkora kárt okozol.
5/10 Molyember válasza:
És ne felejtsük ki azt az esetleges büdös nagy pofont, amitől még a tarkód is taknyos lesz.
6/10 anonim válasza:
Semmit. Én mindenhová horogkereszteket rajzolok.
7/10 anonim válasza:
Nekem anno volt egy zsidó tanárom, és mivel utáltam mint a bűnt (nem a zsidósága miatt, mivel a zsidókkal amúgy nincs problémám), ha nem tanultam az óráira, és felmérőt íratott, akkor a vezetéknevem első betűjét horogkereszttel írtam (vezetéknevem Horváth). Aztán nem tudom, hogy annyira hülye volt, hogy nem vette észre, vagy nem is érdekelte, de soha nem tett rá megjegyzést.
9/10 anonim válasza:
Ha nem kapnak el, semmit. Takard el az arcod.
10/10 anonim válasza:
Nálunk valamiért nagyon sok van de nem csak az iskolába az egész városba posta fal, buszmegálló falak általában g.ci orbán felirat melett vagy a kormány egyik plakátjára és van egy a bíróság falán egy rohadt nagy de tudom miért pont ott de elvileg még nem kapták el meg nem is merik mert elvileg a "testvírek" közül való szóval oda nem mennek inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!