Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha észre vettem hogy figyelnek...

Ha észre vettem hogy figyelnek a rendőrök őket fel jelenthetém?

Figyelt kérdés

Tehát néha drogozok és ebben az egész ügybe én csak bele keveredtem, olyan a baráti köröm hogy hát elég népszerűek az ilyen ügyletek miatt.

Én csak néha veszek ettől-attól ezt azt meg ritkán mondjuk adok valakinek egy csomagot, de nem vagyok diller.

És észre vettem (Facebook értesített) hogy máshonnan bejenetkeztek a fiókba. Elmentem arra a helyre többször is, és egy eladó ház volt, és mindig ott állt egy rendőr autó.

Na már most én 100% ra biztos vagyok benne hogy ők figyelnek engem. Már vittek be bilincsbe is a közel múltban kábítószer birtoklás miatt... De nem találtak a véremben/vizeletben semmit.

Szóval jel beszéd van nálunk és nem hiszem hogy megertik.

Pl akarok 10g zöldet azt írom a srácnak hogy elugrasz velem a boltba zöldségért beszart a kocsim... Meg ilyenek... De szerintem így is tudják mivan

Szóval fel jelenthetem őket? Vagy csak nagyobb bajba keverném magam? 28f

2021. szept. 6. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, tegyél nyugodtan feljelentést…

-jónapot

- Üdvözlöm, miben segíthetek?

- kisstílű díler vagyok és zavar, hogy figyelnek a rendőrök

- Tééényleeeg?

2021. szept. 6. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

Mostantól én is figyellek. És ha az alábbi szavakat, kifejezéseket legközelebb is rosszul írod, szólok a (megfigyelő) zsernyákoknak, hogy mindegyikért adjanak egy-egy körmöst.

* észrevettem

* feljelenthetem

* ebbe az egész ügybe

* díler

* bejelentkeztek

* rendőrautó

* közelmúltban

* jelbeszéd

stb.

2021. szept. 7. 00:35
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

"És észre vettem (Facebook értesített) hogy máshonnan bejenetkeztek a fiókba. Elmentem arra a helyre többször is, és egy eladó ház volt, és mindig ott állt egy rendőr autó."

Facebook megírta neked, hogy milyen településről, utcából, házszám alól jelentkeztek be?

2021. szept. 7. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!