Ha észre vettem hogy figyelnek a rendőrök őket fel jelenthetém?
Tehát néha drogozok és ebben az egész ügybe én csak bele keveredtem, olyan a baráti köröm hogy hát elég népszerűek az ilyen ügyletek miatt.
Én csak néha veszek ettől-attól ezt azt meg ritkán mondjuk adok valakinek egy csomagot, de nem vagyok diller.
És észre vettem (Facebook értesített) hogy máshonnan bejenetkeztek a fiókba. Elmentem arra a helyre többször is, és egy eladó ház volt, és mindig ott állt egy rendőr autó.
Na már most én 100% ra biztos vagyok benne hogy ők figyelnek engem. Már vittek be bilincsbe is a közel múltban kábítószer birtoklás miatt... De nem találtak a véremben/vizeletben semmit.
Szóval jel beszéd van nálunk és nem hiszem hogy megertik.
Pl akarok 10g zöldet azt írom a srácnak hogy elugrasz velem a boltba zöldségért beszart a kocsim... Meg ilyenek... De szerintem így is tudják mivan
Szóval fel jelenthetem őket? Vagy csak nagyobb bajba keverném magam? 28f
Szerintem, tegyél nyugodtan feljelentést…
-jónapot
- Üdvözlöm, miben segíthetek?
- kisstílű díler vagyok és zavar, hogy figyelnek a rendőrök
- Tééényleeeg?
Mostantól én is figyellek. És ha az alábbi szavakat, kifejezéseket legközelebb is rosszul írod, szólok a (megfigyelő) zsernyákoknak, hogy mindegyikért adjanak egy-egy körmöst.
* észrevettem
* feljelenthetem
* ebbe az egész ügybe
* díler
* bejelentkeztek
* rendőrautó
* közelmúltban
* jelbeszéd
stb.
"És észre vettem (Facebook értesített) hogy máshonnan bejenetkeztek a fiókba. Elmentem arra a helyre többször is, és egy eladó ház volt, és mindig ott állt egy rendőr autó."
Facebook megírta neked, hogy milyen településről, utcából, házszám alól jelentkeztek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!