Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen esetben nem kéne...

Milyen esetben nem kéne büntetni a felnőtteket akik kiskorúakkal fekszenek le?

Figyelt kérdés

Rengetegen amellett érvelnek, hogy a nőket akik pl. 13 éves fúkkal fekszenek le nem kéne büntetni, mert a fiúk úgyis erról fantáziálnak, szóval ez igazából szívesség számukra. Ez valóban így volt nálunk is anno. Szinte az egész osztálynak bejött egy tanárnő. Viszont a lányok meg a fital tesitanárról fantáziáltak, pl. barátnők vesztek össze/voltak irigyek egymásra, ha éppen a másik lányon mutathatta be a gyakorltokat. Szóval akik rendben vannak a nagykorú nő/kiskorú fiú sztituációval, miért tiltanák meg hogy a lányok is valóra váltsák a fantáziáikat.

Vagy mi van a melegekkel? Szinte mindenki gyűlöli a Namblát, de valójában azért küzdenek, hogy meleg férfiak összejöhessenek kiskorú meleg fiúkkal akik beleegyeztek. Akik valószínűleg ugyanúgy fantáziáltak a nagykorúakkal való sz.xről mint a heteró fiúk többsége. Ha valaki nem homofób és rendben van a nagykorú nő/kiskorú fiú szituval, ezzel mi a problémája?

A nagykorú nő/kiskorú lány kapcsolatot is többnyire elítélik, de miben más ez mint a nagykorú nő/kiskorú fiú? A lányok jobban traumatizálódnak?

Szóval ezek közül melyik van rendben szerintetek, melyiket kéne büntetni?:

1: Nagykórú nő/kiskorú fiú

2: Nagykorú férfi/kiskorú lány

3: Nagykorú férfi/kiskorú fiú

4: Nagykórú nő/kiskorú lány

Tudom hogy mindez undorító, én egyiket se engedném, csak nem értem miért vannak ilyen sokan akik különbsget tesznek ezek között.

2021. szept. 4. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
09.05. 18:41-es! Az én anyai nagyapám, 20 éves volt, amikor összejött az akkor 14 éves nagymamámmal. 2 évvel később összeházasodtak és rá 2 évvel később született a nagybátyám (majd 7,5 év múlva az anyukám) és a nagyapám haláláig együtt voltak. Akkor szerinted a nagyapám pedofil volt...?
2021. nov. 11. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem írtam, hogy pedofil, hol olvastál te ilyet? Én leginkább csak azt nem helyeslem, ha valaki 12-14 évesen már szexel, legyen az fiú vagy lány, marha korai még és ebből következik az is, hogy egy 14 éves lány és egy szexuálisan már valószínűleg aktív 20 éves srác kapcsolatát se helyeslem. A 14 éves fedezze csak önmagát fel elsőnek, érjen még kicsit fejben, aztán jöhetnek a pasik. Szerintem 16 éves lány és egy 20 éves srác már teljesen ideális és elfogadható a szexuális élet is.
2021. nov. 11. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 A társadalom szabályozza az ilyen kapcsolatokat. AKKOR amikor nagyapád meg nagymamád megismerkedtek, teljesen természetes volt, hogy 12 évesen már mentek dolgozni és 14 évesen össze is házasodtak valakivel. A mi szüleink korosztályában - a világháborút követően - kezdett az iskolai idővel nőni a kor is a házasságnál. Már a 14 éves iskolakötelezettség megjelenésével egyre kevesebben mentek fiatalon dolgozni és többen tanultak. Apósom még 12 éves korában kezdett dolgozni, ő a háború előtt született, anyósom meg 14 éves korától, ő a háború alatt. Még van nyugdíj előtt álló ismerősöm, aki a rendszerváltáshoz közel is 14 éves koráig tanult csak, mert inkább pénzt akart már keresni.

A törvények ennek megfelelően akkor engedték - a társadalom meg normálisnak tartotta egy 14 éves ilyen kapcsolatát, házasságát. Nem volt pedofília.

Ma viszont már teljesen más a társadalom és a 14 évest még gyereknek tekintjük. Attól, hogy biológiailag már érett a szexre, még gyerek és nem fogadjuk el a 18 év felettiekkel való kapcsolatát. Ez ma már pedofíliának számít.

2021. nov. 11. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!