Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Blackmail-sextortion áldozata...

Blackmail-sextortion áldozata lettem egy Fülöp-Szigeti nő álltal, valaki jogi lépésekben tudna segíteni?

Figyelt kérdés
1 hónapja beszélgettem, a meglátásomra értelmes, kedves lánnyal, és az ő indíttatására videochaten intim beszélgetést folytattunk, amit ő végül felvett, és ezután pénzzel zsarolt, hogy ha nem küldök neki, akkor elküldi az ismerőseimnek és a családomnak a videót. Elég keményen 1 hónapon át át lettem verve, illetve szexuális exploitnak is lettem kitéve, segítséget kérnék

2021. aug. 30. 21:43
1 2
 1/17 anonim válasza:
95%
Bemész a rendőrségre és megteszed a fejlenetést ellene. Amúgy meg honnan tudja a barátaid, családtagjaidnak az elérhetőségüket?
2021. aug. 30. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem vagy fizetsz, vagy elküldi. Bár ha fizetsz, utána újra kezdheti a zsarolást. Nyilván feljelentheted, de ez rajtad nyilván nem sokat segít, mert ott vagy elkapják, vagy nem...
2021. aug. 30. 21:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Mivel 1 hónapon át beszélgettünk online, így instagrammomat elkérte, és lephotozta a követőimet. De egyébként külföldi embert, akinek nem is vagyok biztos(most már főleg) az identitásában, azt hogyan jelentem fel? egy két hasznos információm van a rendőrség felé, mint a nő telefonszáma és a bizonyítékok, hogy zsarol engem, mindenhonnan tiltott random, tehát képeket se tudok róla szerezni
2021. aug. 30. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Elég hülye voltál, így jártál máskor ne verd ismeretleneknek kamerába.
2021. aug. 30. 22:05
 5/17 A kérdező kommentje:
4/4 Köszönöm a hasznos választ, valóban elég hülye voltam és ezt tudom is, én segítségért jöttem ide, nem azért, hogy még jobban magamat okoljam, egyébként meg átverés történt, amelett meg zsarolás ami egy óriási bűn mindenhol és USA UK vagy europa többi részén, erre a cyber bűnözésre szervezetek is vannak, itthon sajnos minden más és ilyet nem találtam.
2021. aug. 30. 22:11
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Azt azért ne hidd el, hogy a világ bármely rendőrsége hanyatt esne az ügyedtől, ahol nem tudod az illető valós nevét, címét vagy állampolgárságát és egy nyamvadt fotód sincs róla.
2021. aug. 30. 22:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Állampolgárságát tudom, telefonszámát tudom amivel a címét is le lehet követni, instagram fiókját ismerem, ez elég hasznos információ, kérdés, hogy a magyar hatóságok mire fognak jutni ezzel.
2021. aug. 30. 22:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyod, hogy elküldje, majd azt mondod a többieknek, hogy a deepfake áldozata lettél.
2021. aug. 30. 22:52
 9/17 A kérdező kommentje:
8as válaszoló, te legalább mosolyt csaltál az arcomra! Hát bárcsak így lenne! nos amennyiben elküldené elvileg akkor fixen lekövethető lenne, tehát úgy a feljelentésem erősebb lenne most, hogy így olvastam. egy másik kérdésem lenne, valaki nem ismer egy ügyvédet aki kiber bűnözéssel foglalkozik, vagy anblock zsarolással?
2021. aug. 30. 23:03
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
Honnan tudod az állampolgárságát? Küldött neked személyi iratokat? Egy anomim SIM kártyából hogyan követed le valakinek a lakcímét? Instára nyilván hamis adatokat adott meg. Ügyvéd perben képvisel, nem nyomozó hatóság. Hozzád képest tényleg intelligens a nő... Te továbbra is nagyon el vagy tévedve...
2021. aug. 31. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!