Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetést adnál annak...

Milyen büntetést adnál annak a nőnek, aki megölte a megerőszakolóját?

Figyelt kérdés
Te vagy a tejhatalmú világbíró, választanod kell.
2021. aug. 24. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Amit bármely más aljas gyilkosnak. Életfogytot. Egyrészt az igazságszolgáltatást bízzuk a rendőrökre és a bíróságra, másrészt erősen túlértékeltnek tartom ezt a nemi erőszak dolgot, nyilván elítélendő és büntessék meg aki elköveti, de ne emlegessünk már egy lapon a gyilkossággal meg a kínzással olyasmit, ami ha nem egy idegen csinálja, hanem mondjuk az ember párja, akkor meg örömnek minősül...
2021. aug. 24. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem büntetném a nőt letöltendővel. Bár hozzáteszem, szerintem a gyilkosság nem arányos a nemi erőszakkal. A nemi erőszak ellehetetleníti egy nő szexhez való egészséges viszonyát, örökre kitörölhetetlen nyomot hagy. Ezzel egyenértékű a herélés lenne. Megfosztani az erőszakolót férfiasságától, szexhez való jogától. Így másnak se tudna ártani többet. Ezt a pedofiloknál is bevezetném. És még valami. Ha egy nő szex közben meggondolja magát, akkor az azt jelenti, hogy nem akarja befejezni. Ha ennek ellenére befejezed, az is a nemi erőszak egy formája. Nincs mit ezen szépíteni.
2021. aug. 24. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:

A módszerre kíváncsi lennék, Kérdező. Amúgy ez életbeli értelemben önbíráskodás, ami szabálytalan, nem nonszensz dolog.

Ha filmbeli életet nézek, akkor viszont nem adnék neki büntetést.

2021. aug. 24. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Még egy diktátor sem dönt a körülmények ismerete nélkül. Megvizsgálnám a "sértett" és az "elkövetkező" múltját, és ha a bűncselekmény (nemi erőszak bizonyított) és ha olyan dolgok kerülnének felszínre a nőt gyerekkorában apja vagy/és báttya,rokona szexuális tárgynak használta. Ennek tudatában nem tudnám ezt a nőt halálra ítélni... De mondjuk, ha prostituált volt, akkor halálra, nem ítélném, de 100 év jár az én bolygómon gyilkosságért. Nemi erőszakért, meg 500 év. Szóval bármennyire okos vagyok diktátorként meghallgatnám a szenátus tagját, érveit, ellenérveit. Hiszen abból csak tanulni lehet.
2021. aug. 24. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a megerőszakolót büntetném nyilvános tőből faroklevágással + fogóval golyó letépéssel. Érzéstelenítő nélkül természetesen.
2021. okt. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!