Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kellett volna tennem?

Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

A helyzet:kicsit berúgva(mivel discoba készültem)elmentünk piát venni haverommal először,ahol találkoztunk néhány emberrel akiket ismerünk.a boltban rámfogta a fegyverét az egyik aki bőven túl van 18.életévén,majd kimentünk ott pedig minden indok nélkül a csaja rámlőtt és a szemembe ment a lövedék.ezután kiabáltam hogy fáj mind az álalt emghogy miért kellett közben az egyik kiskoru tömte a fejét h igy ugy megfenyegettem meg megvertem meg leanyáztam őt(holott nem)aztán a faszi meg futottfelém elgáncsolt majd rugdosott a földön.ezt térfigyelő kamera láttam,hogy rögzitette is azt nem tudom,én elfutottasm mert olyan emberröl van szó akinek ha elborul az agya és mincs ott haverom aki próbálja visszagfogni megölt volnaamikormár kb 500méterre voltam tőle akkor is elkezdett futni utánam.én elbujtam mivel tudom hogy ha tovább üt nemáll le..könyökem zúzódott kicsit,meg fáj a szemem csipett kb 3-4órán keresztül.szerintetek mit kelett volna tenni?rendőrsélgre gondoltam,de haveromat meg engem kicsinálna ha megtudná hogy feldobtam,és haver is mondta h ne mert fél tőle,akkor mit kellett volna tennem ebbe a helyzetbe?

18/f

2010. aug. 29. 16:47
 1/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy gázpisztollyal lőtt
2010. aug. 29. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
A gázpisztoly gyakorlatilag ugyanaz, mint a gázspray, igaz?
2010. aug. 29. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem dobd föl, ígyis úgyis ki akar nyírni, akkor meg nem tök mindegy?

Csak a másik variációban őt elzárhatják, te meg jól jársz.

2010. aug. 29. 17:03
 4/7 A kérdező kommentje:
csak az a gond,hogy vannak kapcsolatai és ha feldobnám ha sittre is kerülne biztos hogy nemhagyná annyiban...vagyha felfüggesztettet kapna utána megkeresne.meg a haverom is szarik tőle..
2010. aug. 29. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
szerintem ne dobd fel
2010. aug. 29. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók... Válogasd meg a társaságod és azért, mert discóba készülsz, még nem kellene berúgni.
2010. aug. 29. 17:35
 7/7 bumbi02 ***** válasza:
63%

nekem is ez lett volna első mondatom: hol magyarázza azt h berugtál az hogy discoba mész? régen rossz sztem h ha részegen mész buliba.. na mind1

jelentsd fel, vagy h ha nem bizol abba h lesittelik.. akkor hordj te is gázpisztolyt, esetleg vmi önvédelmi eszközt..

2010. aug. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!