Mit kellett volna tennem?
A helyzet:kicsit berúgva(mivel discoba készültem)elmentünk piát venni haverommal először,ahol találkoztunk néhány emberrel akiket ismerünk.a boltban rámfogta a fegyverét az egyik aki bőven túl van 18.életévén,majd kimentünk ott pedig minden indok nélkül a csaja rámlőtt és a szemembe ment a lövedék.ezután kiabáltam hogy fáj mind az álalt emghogy miért kellett közben az egyik kiskoru tömte a fejét h igy ugy megfenyegettem meg megvertem meg leanyáztam őt(holott nem)aztán a faszi meg futottfelém elgáncsolt majd rugdosott a földön.ezt térfigyelő kamera láttam,hogy rögzitette is azt nem tudom,én elfutottasm mert olyan emberröl van szó akinek ha elborul az agya és mincs ott haverom aki próbálja visszagfogni megölt volnaamikormár kb 500méterre voltam tőle akkor is elkezdett futni utánam.én elbujtam mivel tudom hogy ha tovább üt nemáll le..könyökem zúzódott kicsit,meg fáj a szemem csipett kb 3-4órán keresztül.szerintetek mit kelett volna tenni?rendőrsélgre gondoltam,de haveromat meg engem kicsinálna ha megtudná hogy feldobtam,és haver is mondta h ne mert fél tőle,akkor mit kellett volna tennem ebbe a helyzetbe?
18/f

szerintem dobd föl, ígyis úgyis ki akar nyírni, akkor meg nem tök mindegy?
Csak a másik variációban őt elzárhatják, te meg jól jársz.

nekem is ez lett volna első mondatom: hol magyarázza azt h berugtál az hogy discoba mész? régen rossz sztem h ha részegen mész buliba.. na mind1
jelentsd fel, vagy h ha nem bizol abba h lesittelik.. akkor hordj te is gázpisztolyt, esetleg vmi önvédelmi eszközt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!