Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkahellyel szemben direkt...

Munkahellyel szemben direkt zajol a szomszéd - mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés

Még anno egyszer csinált ilyet, állítólag mert nem tud tőlünk aludni. Irodai munkát végzünk, nem vagyunk hangosak.

Természetesen nem jön át szólni, vagy felnőtt módjára megbeszélni.

Nem, fogja a fia két hangszóróját, és kiteszi az ablakba.

[link]

Nagyon idegesítő, az ablakot meg nem tudjuk becsukni, mert dögmeleg van.

Függöny behúzva, nem tudunk kommunikálni.

2021. aug. 13. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy egy szemközti házból hogyan hallatszana át bármi egy normál irodából. Meg hány órakor? Még azt is tudod, hogy az a fia hangszórója? Itt a történet fele lemaradt...
2021. aug. 13. 08:09
 2/4 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%
Ki kéne tiltani a munkahelyeket a lakóövezetekből.
2021. aug. 13. 08:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Vééégre csend

#1 Múltkor láttuk az ablakból a nőt és a fiát, ennyi, akkor derült ki hogy a hangoskodás (?) a baja. Közel van a két épület egymáshoz, egy pici utca választja el a kettőt, de akkor is fura hogy ennyire zavarja.

#2 Elhiheted, mi akartunk a legkevésbé ide költözni, az előző hely százszor jobb volt. Vezetőség ezt találta ki.

Előtte is irodaház volt.

Én a Hungária mellett nőttem fel, mégse bohóckodtam mint ahogy ez a felnőtt nő teszi.

2021. aug. 13. 08:14
 4/4 kovpet ***** válasza:

Zajol? :)

Amúgy hívhatjátok a rendőröket, hogy szüntessék meg a csendháborítást.

2021. aug. 13. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!