Arról mi a véleményetek hogy a volt barátnőm fel akar jelenteni mert kutakodok utána, miközben a következő történt:?
Figyelt kérdés
Arról mi a véleményetek hogy a volt barátnőm fel akar jelenteni mert kutakodok utána, miközben a következő történt:?
Találkoztam vele és mondta hogy lett 4 gyereke. Én megmondtam hogy tudok róluk, mindent láttam az esküvőt láttam a gyerekek születését láttam a közös vacsorákat mindent a sok év alatt. Ő meg kiakadt hogy kutakodok utána pedig csak az általa nyilvánosan megosztott dolgokat néztem meg. Láttam a profiljat de ismerősnek nem jelöltem be de rendszeresen megnéztem azokat amiket nyilvánossá tett. Jogosan akadt ki?
2021. aug. 12. 18:44
1/10 anonim válasza:
Szerencse hogy nem toltál bele gyereket,ez volt életed eddigi legjobb döntése.
2/10 anonim válasza:
Szerintem tévesen vádolt téged, de jogilag semmit sem tehet. Max feljelent zaklatásért, aztán majd bűncselekmény hiányában megszüntetik az eljárást.
3/10 anonim válasza:
Jókat röhögnének rajta a rendőrségen.
4/10 anonim válasza:
Engedd neki, hogy feljelentsen. Még ha nem is röhögik ki, simán elveszti a pert, te meg ha vissza akarsz vágni, egy ügyvéd tanácsai alapján simán visszaperelhetsz.
5/10 anonim válasza:
4: ne hülyéskedj: szerintem ez napokig téma lenne az őrsön: "Jááájjj, a Béla megnézte a képeimet a facebookon, azonnal zárják böribeeee!!!"
6/10 A kérdező kommentje:
Ő ezzel sért törvényt?
2021. aug. 12. 19:09
7/10 anonim válasza:
Bakker, ne akarjátok már leterhelni a magyar államot a szánalmas hülyeségeitekkel. A rendőrséget és a bíróságot komolyabb dolgokra tartjuk fenn. Szórakoztassátok egymást, légy szíves.
8/10 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak titeket terhellek.
Mi a különbség e között és aközött mikor az utcán távcsővel figyelem?
2021. aug. 12. 19:37
10/10 árokpart válasza:
A rendőrség nem fog foglalkozni két őslakos szerelmi vitáival nem aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!