Önvédelemi eszközök?
Gondoltam hogy veszek egy jó önvédelmi eszközt,ami megféri.
Sokszor kötöttek belém,és fenyegettek életveszélyesen,vagy esetleg jöttek nekem (gondolhatjátok,tipik c tipusú állampolgárok,meg keménynek képzelő csapatos/nagydarab marhák).
Én olyanra gondoltam hogy veszek egy jó fegyót,amit különösen jó önvédelemnél.
Cél ami el akarok érni önvédelemnél,hogy jól megruházhatsam vele az illetőt/illetőket),és esetleg vérig verni/szúrni rajtuk.
Ti mit ajánlatottok?
Gondoltam veszek 8cm-ig kés árkádban,meg dezodort,meg taktikai tollat.

4
És ha utól érnek?
Mondjuk önvédelemnél 2 opció van jogliag.
Vagy fegyveresen/csapatosan jönnek és jól megszúrkálod
Vagy nagyobb darab és megúszod felfüggesztel

6
Jó,és teszem az,paprika spray jó önvédelemre?

Sok mindentől függ mi az ideális,ha nem akarsz böribe menni, akkor a legjobb a paprikaspray, de nem a kicsi női hanem a rendes nagy, vagy nőiből 2.
Van ennek keményebb verziója, esetleg ha tudsz spray-t tölteni/töltetni szerzel valahonnan kapszaicint betölteted,olyasmi palackba mint a darázsirtó spray(ami jó messzire lő) és ha megtámad valaki befújod vele jó vastagon, na utána megtudja mi is az a földi pokol, garantáltan összefogja magát fosni/hányni. Viszont ha nem kap szívrohamot, tehát túléli, garantáltan zárt osztályra kerül.
Illetve egyik volt osztálytársam 20-25 centis lapos csavarhúzóval járkált, meg még 1-2 biciklis kulcs volt a farzsebében, igazoltatáskor a rendőrök nem szóltak érte neki, viszont mikor megakartak késelni minket a C típusú reptoidok elég hasznos volt.Viszont ha megszúrsz vele valakit hiába ő támadott, téged rángatnak meg, főleg ha magyar vagy.
Esetleg ha nagyon oda akarsz verni(tehát maradandó élményeket szeretnél okozni, de sajnos kapszaicin vagy spraytöltés nem áll rendelkezésre), és nem számít hogy mész a böribe, vagy feltételest kapsz, a kenőolajspray, a fúróüregelő spray, esetleg a csavarlazító csodákra képes, és ezekből van olyan ami 2m-re is elvisz sugárban.
Ha nagyon gyors vagy, könnyen kitérsz az ütlegelés elől, még jó lehet a festék spray is.
De ezeket nem ajánlom,mert böri lehet a vége, a legjobb a sima paprika spray azért is megbacnak ha magyar vagy, de nem lesz böri belőle,mellesleg ha az egész sprayt belefújod a pofájába, és rendőrt csak 1-óra múlva hívsz akkor se bacnak meg sokkal komolyabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!