Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önvédelemi eszközök?

Önvédelemi eszközök?

Figyelt kérdés

Gondoltam hogy veszek egy jó önvédelmi eszközt,ami megféri.

Sokszor kötöttek belém,és fenyegettek életveszélyesen,vagy esetleg jöttek nekem (gondolhatjátok,tipik c tipusú állampolgárok,meg keménynek képzelő csapatos/nagydarab marhák).

Én olyanra gondoltam hogy veszek egy jó fegyót,amit különösen jó önvédelemnél.

Cél ami el akarok érni önvédelemnél,hogy jól megruházhatsam vele az illetőt/illetőket),és esetleg vérig verni/szúrni rajtuk.

Ti mit ajánlatottok?

Gondoltam veszek 8cm-ig kés árkádban,meg dezodort,meg taktikai tollat.

2021. aug. 3. 16:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
66%
Paprika spray,sokkoló (illegális M.o.-n),Rejtett kés,vipera
2021. aug. 3. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Elektromos dokkolót az nem halálos de kifekszik a támadó az tuti
2021. aug. 3. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Bocs elektromos sokkolot elírtam
2021. aug. 3. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Sima gázspray és futás, meg ne menj gázos környékre. A kés nem túl jó ötlet, megszurkálod és mész szépen a böribe ahol a tesókái már várni fognak. Na a zárkában nem lesz nálad sem kés, sem teló, sem internet s örülj neki ha szappant kapsz a púzódba mielőtt megrakják 😂
2021. aug. 3. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:

4

És ha utól érnek?

Mondjuk önvédelemnél 2 opció van jogliag.

Vagy fegyveresen/csapatosan jönnek és jól megszúrkálod

Vagy nagyobb darab és megúszod felfüggesztel

2021. aug. 3. 17:59
 6/12 Thunderfairy ***** válasza:
82%
A gázspré és a gázpisztoly legális. Fújsz/lösz és amig észhez tér addig elfutsz. Pár perced biztos lesz lelépni. A meghszurkálom vagy vérig verem azért se jó mert úgy te válsz támadóvá. Ilyenek a törvényeink.
2021. aug. 4. 13:28
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Jó,és teszem az,paprika spray jó önvédelemre?

2021. aug. 4. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Hatásos
2021. aug. 6. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Barmilyen próbán gázas dezodor + egy öngyújtó. Mindkettő legális.
2021. aug. 19. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ mi az ideális,ha nem akarsz böribe menni, akkor a legjobb a paprikaspray, de nem a kicsi női hanem a rendes nagy, vagy nőiből 2.

Van ennek keményebb verziója, esetleg ha tudsz spray-t tölteni/töltetni szerzel valahonnan kapszaicint betölteted,olyasmi palackba mint a darázsirtó spray(ami jó messzire lő) és ha megtámad valaki befújod vele jó vastagon, na utána megtudja mi is az a földi pokol, garantáltan összefogja magát fosni/hányni. Viszont ha nem kap szívrohamot, tehát túléli, garantáltan zárt osztályra kerül.

Illetve egyik volt osztálytársam 20-25 centis lapos csavarhúzóval járkált, meg még 1-2 biciklis kulcs volt a farzsebében, igazoltatáskor a rendőrök nem szóltak érte neki, viszont mikor megakartak késelni minket a C típusú reptoidok elég hasznos volt.Viszont ha megszúrsz vele valakit hiába ő támadott, téged rángatnak meg, főleg ha magyar vagy.

Esetleg ha nagyon oda akarsz verni(tehát maradandó élményeket szeretnél okozni, de sajnos kapszaicin vagy spraytöltés nem áll rendelkezésre), és nem számít hogy mész a böribe, vagy feltételest kapsz, a kenőolajspray, a fúróüregelő spray, esetleg a csavarlazító csodákra képes, és ezekből van olyan ami 2m-re is elvisz sugárban.

Ha nagyon gyors vagy, könnyen kitérsz az ütlegelés elől, még jó lehet a festék spray is.

De ezeket nem ajánlom,mert böri lehet a vége, a legjobb a sima paprika spray azért is megbacnak ha magyar vagy, de nem lesz böri belőle,mellesleg ha az egész sprayt belefújod a pofájába, és rendőrt csak 1-óra múlva hívsz akkor se bacnak meg sokkal komolyabban...

2021. aug. 20. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!