Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudom elolvasni a "melegel...

Hol tudom elolvasni a "melegellenes törvényt" ?

Figyelt kérdés
Szeretném én magam értelmezni. Kíváncsi vagyok valóban meleg ellenes-e.

2021. júl. 29. 14:53
1 2
 11/17 molnarmarcell21 ***** válasza:
51%
A kérdező sima troll, de tessék: [link]
2021. júl. 29. 16:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod, nem vagyok troll.
2021. júl. 29. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező

A legjobb ha valóban magad olvasod el, a linket a 11-es megadta. Fontos, hogy a törvényszöveg után - vagy előtt - olvasd el a 10. oldalon az indoklást is, amivel megmutatják a törvényhozó szándékát. A későbbi rendeletalkotásnál és az esetleges bírói ítélkezéseknél ugyanis a törvény értelmezésében mindig a törvényalkotó szándéka az ami elsődleges és nem az amit valaki bele akar magyarázni.

2021. júl. 29. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
13-as, a törvényhozó szándéka egyáltalán nem az a patetikus duma, amit itt leírtak, hanem a szavazóbázisuk növelése, csak azt nem írhatják le. Az itt leírt hangzatos céloknak ugyanis ez a törvénymódosítás nem felel meg. A gyerek születéskori nemét senki nem veszélyezteti, tehát teljesen indokolatlan erre törvényt hozni. "Egyes tartalmakat az életkornak megfelelő időben célszerű megismertetni" és az nem 18 év fölött van, addigra már bőven késő! Hanem kamaszkorban, amikor nyiladozik a szexualitás. Nevelni gyereket kell, nem felnőttet. A homoszexualitás bemutatása semmikor nem hathat károsan, ez egy közönséges hazugság. Károsan pont a homoszexualitás letagadása, magyarázat nélkül hagyása hat. Az, hogy valamit politikusok állítanak, semmiképpen nem jelenti annak az állításnak az igazságát.
2021. júl. 29. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
#14 Pontosan azért van leírva a törvényhozó szándéka hogy ne a hozzád hasonló barmok belemagyarázása legyen szempont a rendeletek és ítéletek kialakításakor, hanem az ami a valódi, megfogalmazott szándék.
2021. júl. 29. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Na mert ha leírják, akkor az már úgy van! Nem tudtam, hogy az írott szöveg és a hazugság egymást kizáró tények. Ezt még te se hiszed el, értelmes emberekkel meg végképp nem lehet benyeletni!
2021. júl. 29. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
#16 lesz@rom, hogy te mit gondolsz valósnak vagy mit nem, ahogy a rendelet alkotói meg a bíróság is. Azért van leírva mert AZ az ami hivatalosan a törvényalkotó szándéka.
2021. júl. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!