Mi történik, ha még nem csináltam meg a tavaly előtti adóbevallást?
Figyelt kérdés
2019 novemberben küldték ki elektronikusan, utána jött a Covid és kaptam értesítést, hogy nyárig még nem muszáj foglalkozni vele. Azóta nem történt semmi, sem értesítés, sem hívás. Mire számíthatok? Megbüntetnek?
Másfél hónapos nyári diákmunkáról van szó.
2021. júl. 25. 22:26
1/2 anonim válasza:
Még soha az életemben egyetlen adóbevallást sem töltöttem ki, mindig a kukában landolt.
45 vagyok.
2/2 belapus válasza:
Elvileg megkapnak minden információt ahhoz, hogy megcsinálják helyetted.Ahogy mások helyett is elkészítik a tervezetet.
Ha valaki nem javítja ki azt, automatikusan elfogadottá válik a NAV által kitöltött bevallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!