Feljelenthetem ezét a szomszédomat?
Valószínűleg nincs szagelszívója, és átjön a kaja szaga amit főznek.
Én vegán vagyok és terhes és ők meg húsos fűszeres ételeket csinálnak.
Egész nap hányingerem van, mert az öreg néni nyugdíjas és főzéssel tölti az idejét. Így nincs nyugtom a lakásban ráadásul este is van, hogy nekiáll főzni mert a gyerekek későn érnek haza a munkából.
A párommal a feljelentésen gondolkozunk. Ugyanis felháborít minket az egész.
Birtokvédelmet lehet kérni a jegyzőtől, de először mindenképpen beszélni kellene a szomszéddal.
Amit az utolsó küldött, érdekes és hasznos, viszont azt írják, hogy gyűjtögetésből ,állattartásból eredő szagok a fő okok ilyenkor.
Azért ezt nem hinném, hogy össze lehet hasonlítani a főzésből keletkező szagokkal.
A jegyző majd eltiltja a nénit a főzéstől? :D
Először normális emberként kéne megbeszélni a problémát és kideríteni az okát, ahogy fentebb írták lehet, hogy könnyen megoldható. Nem a másik háta mögött rögtön feljelentgetni.
"Örülök a sok vicces hozzászólásnak ,kíváncsi lennék ha ti szenvednétek terhesen a büdös szagok miatt ugyanígy röhögnétek e."
Teherbe se tudok esni te marha mer kan vagyok.
A szag nem megy, mint az állatok, hanem repül, vagyis száll.
A vegánok meg hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!