Ilyesmiért milyen büntetés várható és kinek?
Gyermekelhelyezési perben vagyok a volt élettársammal, akivel állandó a vita, mert nem hajlandó megérteni és elfogadni, hogy a kislányunk már új családban van.
Mindenre azt mondja, hogy ez csak ideiglenes, őt nem érdekli, hogy férjhez mentem egy macskajancsihoz, ehhez a gyereknek és neki semmi köze meg egyébként is hozzá fog kerülni és én ellene nevelem a gyereket.
Telefonon keresztül összeszólalkozott a férjemmel, aki egy haverjával elment beszélni vele, a háza előtt várták meg.
És a férjem elmondása szerint az exem úgy indított, hogy a férjem barátját gyomron rúgta, majd a férjemet 12x combon és fenéken szúrta késsel, a két fekvő embert véresre rugdosta és taposta össze. Ezután hívta a rendőrséget és mielőtt kiértek elővett 1 viperát és egy boxert amit letett a földre, majd a kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy őt fegyveresen megtámadták.
Én meg most magamat okolom, mert elmondtam a férjemnek, hogy exem veszélyes pszichopata őrült, igen komoly bűnözői múlttal viszont sose ítélték el.
És nem tudom, hogy most mi lesz?
Felhívtam telefonon az exemet is, hogy teljesen elment e az esze, erre lejátszotta a telefonban, egy diktafonra rögzített beszélgetést, amiben a férjem megfenyegeti és hozzátette-besétált a csapdába végre ez a buta senki, ba szhatjátok-
Jelenleg a férjem és a barátja kórházban vannak, az exemet pedig be sem vitte a rendőrség.
A 25 éves kis pi csa nője aki szintén ott volt pedig tuti, hogy azt fogja vallani, hogy a férjemék megtámadták az exemet.
Az exed semmit sem fog kapni. A férjedet meg a haverját el fogják ítélni, de felfüggesztettre. És ezek fényében valószínűleg bukni fogod a gyermek elhelyezési pert és az apához fog kerülni a gyerek.
Mert a leírás alapján annyi történt, hogy az apát gondolom korlátoztad az apai jogaiban, ezen értelem szerűen bepöccent, a férjed elkezdett pattogni, majd szembesült vele, hogy egészen más csajozni, meg egészen más egy apa és a gyermeke közé állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!