Hogy tudom beperelni a fogszabályzó orvosom?
20. Mikor hordod és mennyi időt? Bár ha neked úgysem tetszik az eredmény, akkor mennyi értelme van szerinted? Oké, "mindig mostál fogat", de rendszeresen? Minden egyes nap úgy, ahogy írtam? Illetve amire még nem válaszoltál: A fogszabályzóval ettél esetleg olyant, amit nem szabad? Romlott meg időközben fogad, fogköves lett-e a készülék?
Értem én, hogy neked nem tetszik a végeredmény, és sokat fizettél érte, de addig senkit nem tudsz beperelni, amíg ezek a dolgok nincsenek letisztázva, mert ha nem úgy csináltál mindent, ahogy kell, akkor te is hibás vagy.
22. Miről szeretnél képet küldeni? A fogszabályzódról amíg a fogadon volt? Egy kép alapján mit mondjak meg neked? Több kép kéne, különböző időszakokról, ha egyáltalán látnám rajtuk a lényeget, a változást. Az előírásról hiába küldesz képet, én is tudom, mit kell tennie egy fogszabályzósnak. Különben is kitérőválaszokat adsz a kérdéseimre, ha egyáltalán válaszolsz rájuk. Így hogy lehet hihető az, hogy te mindent jól csináltál? Ha így akarod beperelni a fogorvost, két perc alatt széd szedi az érveidet, aztán arra is ráfizethetsz.
Amikor feltettetted a fogszabályzót, kaptál utána egy papírt a helyes rendben tartásáról? Teljesítetted a benneálló feltételeket, amikre amúgy már előbb rákérdeztem? Ha nem, nincs miről reklamálni. Ha csak az a bajod, hogy végül nem úgy állnak a fogaid, ahogy szeretted volna, másik fogorvos, megint fogszabályzó. Ennyit tudsz tenni, illetve akinél voltál, annál tehetsz egy panaszt, persze, ha te tényleg mindent az előírás szerint csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!