Szerintetek is rohadt nagy "ér vágás' hogy gumis fegyvereket tiltó listára teszik?
2023-tól mi lesz?
-Gázpisztolyra külön engedély kell(Úgy értve,külön vizsga kell)
-Gumi lövedékes fegyverekre meg nem lehet vásárolni
Miért tiltják meg hogy az normàlis magyar ember ne védhetse meg magát?Vagy ne adjon rá esélyt?
Tegyük fel,hogy valakihez betörnek,akkor mit csináljon?
Vágja belé az nagy fejszét?
Vezetsen áramot?
Vagy egyszerűen hagyja hogy agyon verjék 3-an 8-an,és hagyja kirabolni az lakását?
Mi lehetőség lesz?
Mondjuk aki csak lőfegyverrel tudja magát megvédeni, az igencsak túlbecsüli a helyzetét. Nem is beszélve a rengeteg idiótáról, akik mindenre lőni akarnak ami él és mozog.
Egyébként mi gátol meg abban, hogy letedd a vizsgát? Szerintem semmi.
1-ső
Hogy az vizsga túl nehéz lenne,mivel 3 pontot hibázhatol csak,és na,éles lőfegyverrel még macerásabb az önvédelem
Jó,de bizonyos fokig enyhült már ilyen fajta idiótaság.
3-mas
'Minek neked fegyver?Az oklod mar nem is eleg?'
Mert fizikum miatt(Nem,nem vagyok 40 kilós.),meg nem tudok annyira verekedni.
'Most akkor kemeny legeny vagy, vagy kemenykedo legeny? :) Nem mindegy a parvalasztasnal :D'
Mert már valaki fegyvert hord,az már nyenge anyám tyúkja?
Figyusz ide,aki 180cm meg 100kg és kondizni,és boxolni jár az könnyen beszél,de én se vagyok mai csirke.
Vegyél ijjat, s ha jönnek a betörők, tegezt csattintsd fel a nadrágszijjra s szord meg őket nyílzáporral a teraszról.
Amúgy ha most vennél gumilövedékest, akkor azt le kell add, vagy mi? Valóban elég szomorú, hogy a közbiztonság nem javul, de az önvédelmet cserébe korlátozzák...
Szia 7-es
Íjpuskával lassú az újra töltés.
"Amúgy ha most vennél gumilövedékest, akkor azt le kell add, vagy mi? "
Á,csak jövőre tudnék venni,meg egyébként ist,egy nagy bénaság az törvény,ha nem forgalomban adják meg,akkor honnét vegyem meg?
Talán szlovák maffiát keresem meg és vegyek tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!