Mit lehet tenni olyannal aki bírósági tárgyaláson csak " nem emlékszem" -el tud válaszolni?
Van egy peres eljárásom, és a másik fél, bármilyen kérdést teszünk fel neki, azonnal gondolkodás nélkül rávágja hogy nem emlékszik.
Mit lehet az ilyennel csinálni?
Mindenkinek joga van elfelejteni dolgokat.
Az dolgozzon aki bizonyítani akar valamit.
Terheltként én is hülye lennék segíteni a vádló munkáját bármilyen információval.
Gergényi is ezt csinálta.
sajnos ez a legjobb válasz a repertoárból.
mert sem nem tagadás, se nem beismerés.
dörzsölt emberek alap válasza kihallgatáskor, vagy bírósági tárgyaláson.
semmit sem lehet kezdeni azon kívül, hogy ő megjelent, így együttműködött, nem kellett előállítani, válaszolt minden kérésre, tehát minden pontban megfelelt a bírósági eljárásban.
Nem tudom, miféle ügy, de ha bíró volnék elrendelném az elmegyógy vizsgálatát.
Maga ellen vallani nem köteles, hülyének lenni alapjog, csak ha gátol a munkámban azt nem szeretem.
Ha bíró volnék és a felperes/vádló olyan periratot tenne le az asztalomra amiből nem bizonyítható az alperes/vádlott bűnössége úgy hogy egy szót is szól akkor visszaadnám neki hogy ne raboljuk egymás idejét.
Kicsit sarkítva beperellek hogy elloptad a biciklim, majd hátradőlök.
Bizonyítsd be hogy nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!