Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akkor most nem fogok tudni...

Akkor most nem fogok tudni Lgbtq tartalmú könyvet venni a boltokban, ráadásul nagykorúként?

Figyelt kérdés

Komolyan ide tartunk?

[link]

2021. júl. 7. 22:13
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Attól, hogy lmbtq még nem feltétlen erotikus. Illetve nem mindegy, hogy 10 éves kiskorúról beszélünk, vagy 17 évesről mondjuk.
2021. júl. 8. 21:20
 32/38 anonim ***** válasza:
28%
Nem!
2021. júl. 8. 22:28
 33/38 anonim válasza:

30, ez attól függ, milyen gyerekről van szó. Engem egyáltalán nem rendítettek meg az ilyen témájú könyvek, nem befolyásoltak semmiben, egyszerűen érdekes volt őket olvasni.

31, senki sem állította, hogy az LMBTQ feltétlenül erotikus. Pont azt akartam kifejezni a válaszommal (28-as vagyok), hogy az erotikus LMBTQ regények kezdenek eltűnni; de az olyanokat, amik nem erről szólnak, csak érintik a témát (azaz van benne ilyen szereplő), nem lenne ésszerű eltüntetni, mivel majdnem minden mai könyvre ez jellemző. Ergo nem is fogják eltüntetni ezeket a könyveket, szóval, a kérdésre válaszolva, tudsz majd venni ilyen könyveket.

2021. júl. 8. 23:08
 34/38 A kérdező kommentje:

#33 én a 30-as hozzászólásra reagáltam, nem a 28-asra :)

#34 kösz a személyeskedést, nagyon hasznos volt. (Hogy vinne el Bora Borára a réz***bagoly...) Nem tudom ki, hogy van vele de én a homoerotikus kifejezést soha nem hallottam abban az értelemben használva, hogy az erotikus tartalmra utalna egy könyvben. Mármint felénk csak abban a formában hallottam ezt a szót, hogy ez egy "szinoníma" a szimpla érzelmekre, amiket valaki a saját neme iránt érez. Aztán lehet nekem rögzült ez rosszul, de nem hiszem, hogy ez ok lenne valakit rögtön idiótának titulálni.

2021. júl. 9. 00:08
 35/38 anonim ***** válasza:

Ami nem igaz azt nehéz tagadni. A természetesnek meg nem sok köze van a normálishoz...

2021. júl. 9. 12:19
 36/38 anonim ***** válasza:
97%
Más betegségek is természetesek, mégsem normálisak.
2021. júl. 9. 12:39
 37/38 anonim ***** válasza:
Pontosan
2021. júl. 9. 12:45
 38/38 anonim ***** válasza:
43%
El kell az összes hasonló könyvet égetni
2021. júl. 15. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!