Hogyan kell intéznem a jogosítványomat?
Meg van minden. Van vizsgalapom, ami a fényképem van, hátulján egy táblázat, sikeres kresz, rutin és forgalmi vizsgával. Van orvosi igazolásom és elsősegély kártyám is, szóval elvileg minden megvan.
Ezután mit kell tennem? Én úgy tudom, hogy az okmányirodába kellene ezeket elvinnem.
Haverom azt mondja, hogy ahol vizsgáztam közlekedési főfelügyelőségnél kell ezeket bemutatni, ők adnak egy nyomtatványt, amivel be kell mennem az okmányirodába (Vagy rendőrségre?).
Azonban én tavaly szeptemberbe tettem kresz és rutint, forgalmit meg decemberbe, eü-t most augusztusba, az orvosi igazolásom viszont tavaly augusztusi. Elméletileg ez így jó, de azt nem tudom, hogy az orvosi igazolás jó-e. Elvégre 9 év múlva jár le, szóval jónak kell lennie, csak ne legyen ebből gond, hogy 1 év eltelt a vizsgálat óta...
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!